Connect with us

Revistateo.ro

Fotografii de la cea mai noua defilare de moda Chanel

Stil de viata

Fotografii de la cea mai noua defilare de moda Chanel

Visul oricarei fashioniste adevarata este sa participae la o defilare de moda Chanel. Brandul care a schimbat complet regulile jocului in industria modei si-a prezentat noile idei la Hotel Ritz din Paris.

„Hotelul Ritz este casa mea”, zicea Gabrielle Chanel in deschiderea prezentarii de moda de zilele trecute.

Daca spui Ritz, spui Chanel!

De fapt, Ritz a fost dintotdeauna casa Chanel, locul in care actuala burghezie franceza vede tinutele inainte sa apara in revistele de moda sau pe pasarele. De la clasicele tinute alb-negru pana la jocurile de culori care mai de care mai surprinzatoare, Chanel reuseste sa ii eclipseze din nou pe toti.

Defilarea cunoscuta in mediul online sub numele #ParisCosmopolite de Metiers d’Art de Chanel este echivalenta cu orice defilare prefall pentru anul ce vine. Prezentarea de la Ritz a sters orice teama a criticilor de moda care credeau ca stilul clasic a disparut.

CITESTE SI: Pantofii cu tocuri cui adauga ani varstei tale

Ba nu! Chanel reuseste sa faca pace intre tendintele actuale, unele destul de futuriste, si piesele care au consacrat casa de moda. Stai asa! Ce atata vorbaraie? Daca aveai impresia ca brandul a disparut, fotografiile de mai jos te vor convinge definitiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top