Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FOTO: Uite cum arată Giulia după două nașteri!

Giulia Anghelescu apare în noul număr al revistei Viva!, alături de cele două comori ale sale. Vedeta a anunțat pe contul ei de Facebook că este cea mai fericită și împlinită mamă din lume, mai ales acum, când Eduard Mikael a împlinit deja o lună.

Deși a născut acum o lună, Giulia a slăbit deja 13 kilograme, scrie revista Viva!. Cântăreața vorbește deschis despre familia sa, pozându-se alături de cei doi copii. „Nu știu ce minune s-a întâmplat! La două zile după ce am născut, aveam deja opt kilograme în minus! Deși m-am îngrășat mai mult ca la sarcina cu Antonia, nu s-a văzut. Oricum, am născut un copil destul de mare, a avut 3.300 kilograme”, spune Giulia despre slăbitul de după sarcină, scrie viva.ro.

CITEȘTE ȘI: ENRIQUE IGLESIAS, OPERAȚIE DIFICILĂ

Sursă foto: viva.ro/ Facebook Giulia

Sursă foto: viva.ro/ Facebook Giulia

Soția lui Vlad Huidu, fratele fostului cârcotaș Șerban Huidu, a rămas însărcinată pentru prima oară în 2011, „din întâmplare”, după cum spune chiar ea pentru revistă. Anunțul despre prima ei sarcină marca un moment important pentru ea, anul 2011 însemnând relansarea artistei pe piața muzicală cu piesa „Vorbe grele”.

Giulia este cunoscută datorită trupei Candy, una dintre cele mai cunoscute banduri feminine din România. În anul 2004 avea să prezinte emisiunea „Cool-mea distracției” de pe TVR 2, iar apoi s-a mutat la Kiss Adventure, emisiune difuzată de Prima TV.
giulia 2
În 2008, Giulia i-a impresionat pe fani în ipostaza de dansatoare, participând la emisiunea „Dansez pentru tine”, difuzată de PRO TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top