Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Idei INGENIOASE pentru copilul tău. CUM să îi prepari micul dejun și să nu te refuze!

Stil de viata

FOTO. Idei INGENIOASE pentru copilul tău. CUM să îi prepari micul dejun și să nu te refuze!

80% dintre părinți își conving cu mare dificultate copiii să mănânce la prima oră a dimineții, chiar dacă le explică pe îndelete că micul dejun este de fapt masa principală a zilei deoarece oferă energie pentru joacă și școală. Copiii spun nu și nu, iar și iar.

Te-ai gândit că oricâte argumente ai aduce pentru copilul tău, problema e de fapt în altă parte? Și anume, cum ar fi să îl ademenești pe copilul tău pregătindu-i micul dejun pe limba lui? Copiii sunt bucuroși când se uită la desene animate sau se joacă, și ar fi la fel de bucuroși să își regăsească lumea vie, plină de culori și personaje simpatice chiar în farfurioara lor! Iată cele mai ingenioase platouri pentru micul dejun pe care niciun copil nu le-ar putea refuza!

CITEȘTE ȘI: REȚEAUA DE SOCIALIZARE CARE ÎȘI PLĂTEȘTE UTILIZATORII

FOTO. Idei ingenioase pentru copilul tau cum sa ii prepari micul dejun si sa nu te refuze FOTO. Idei ingenioase pentru copilul tau cum sa ii prepari micul dejun si sa nu te refuze1 FOTO. Idei ingenioase pentru copilul tau cum sa ii prepari micul dejun si sa nu te refuze2 FOTO. Idei ingenioase pentru copilul tau cum sa ii prepari micul dejun si sa nu te refuze3 FOTO. Idei ingenioase pentru copilul tau cum sa ii prepari micul dejun si sa nu te refuze4 FOTO. Idei ingenioase pentru copilul tau cum sa ii prepari micul dejun si sa nu te refuze6 FOTO. Idei ingenioase pentru copilul tau cum sa ii prepari micul dejun si sa nu te refuze7

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top