Connect with us

Revistateo.ro

nunta prin ochii invitatilor

Stiri

FOTO: Cum ar fi sa iti vezi NUNTA prin ochii invitatilor? Iata un experiment INEDIT!

Milioane de oameni se casatoresc in fiecare an, in toata lumea. Este o industrie infloritoare si este normal sa apara noi tendinte in materie de aranjamente, decoratiuni si… fotografii. Aceste imagini de nunta prin ochii invitatilor sunt absolut spectaculoase!

Cum ar fi daca ai vedea cum s-au observat detaliile de la nunta ta prin ochii celor prezenti? Cum ar fi sa ai imaginea pe care a avut-o sotul tau atunci cand te-a vazut in rochie de mireasa? Iata ca un fotograf talentat a reusit sa surprinda cele mai frumoase momente de la nunta prin ochii invitatilor. Nu-i asa ca sunt superbe fotografiile?

Adams-Shawn a devenit un fotograf de nunta, dar nu a fost multumit de imaginile clasice suprinse intr-un moment atat de important si de frumos. Asa ca a dezvoltat un stil unic, extrem de creativ.

„Ma urc in copaci, escaladez munti, ma ud in ocean, sar in iazuri cu pesti… stau in apa, in noroi si alerg… orice ca sa surprind imaginea perfecta”, scrie Adams-Shawn pe site-ul sau, Memories of Tomorrow.

Dar asta nu e tot…

In 2011, Adams facea fotografii la o nunta, cand a surprins o imagine uimitoare: reflexia unei miresei in ochii domnisoarei de onoare. Acest tip de fotografie se numeste „eyescape” – captura in ochi, s-ar putea traduce. „Primul „eyescape” l-am facut in 2011 si pe al doilea in 2014. Acum fac astfel de fotografii la toate nuntile la care ma duc.”

nunta-prin-ochii-invitatilor 1

nunta-prin-ochii-invitatilor 3

nunta-prin-ochii-invitatilor 4

nunta-prin-ochii-invitatilor 5

nunta-prin-ochii-invitatilor 6

nunta-prin-ochii-invitatilor 7

Multi fotografi se chinuie sa descopere secretul din spatele acestor imagini inedite si cum reuseste sa surprinda nunta prin ochii invitatilor. Adams spune ca ochii reflecta imaginile foarte bine si nu e greu sa suprinzi fotografia completa. Totusi, e nevoie ca fotograful trebuie sa fie extrem de aproape de subiect. „Aproximativ 10-15 la suta dintre fotografii profesionisti care imi vad fotografiile au intrebari in legatura cu autenticitatea reflectiilor din ochi. De aceea pastrez mereu imaginea originala pe care o fac inainte de a edita fotografia”. Asa demonstreaza tuturor ca momentul surprins in „eyescape” e chiar cel vazut de invitati si de miri, la nunta.

Rochii, costume, decoruri, meniuri, sampanie, marturii, invitatii… toate merita eforul cand vezi aceste amintiri fantastice de la nunta. Vei avea, pentru totdeauna, momentele minunate de la nunta, vazute chiar prin ochii invitatilor. Superb, nu?

Sursa foto: shutterstock / aplus.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top