Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Obsesie ciudata: Colectioneaza obiecte pe care toata lumea le arunca in mod obisnuit

Stiri

FOTO. Au descoperit cea mai ciudata obsesie din lume. Ce secret ascunde aceasta imagine

Angajatii primariei unei localitati din Marea Britanie s-au confruntat recent cu cea mai ciudata obsesie din lume. Descopera ce secret ascunde imaginea de mai sus (vezi si alte fotografii in partea de jos a articolului).

Lucratorii Consiliului Local din Bridgwater, Somerset (Anglia) au descoperit cel mai mare focar de infectie vazut vreodata in casa unui om: gramezi de ziare de cateva decenii, fire electrice neizolate si sobolani care misuna printre pungi de supermarket cu alimente stricate. Cum s-a ajuns aici? Proprietarul sufera de o tulburare rara si stranie: disposofobie.

Practic, nu poate renunta la nimic, la niciun obiect: pungi, cutii,. cutiute, resturi, cabluri, fire, fiare, ziare. Cu totii mai pastram cate ceva prin casa cu planul de a le refolosi candva, „ca e pacat de ele”, dar cand aceasta pornire e de neoprit, devine tulburare compulsiva.

Cei care sufera de disposofobie nu pot sa rtenunte la nimic, niciodata. Specialiştii spun ca tulburarea are la origine o teamă obsesivă, cumplit de intensa: teama de a arunca orice.

Cel care sufera se transforma intr-un fel de harciog uman care strange orice si ajunge sa se ingroape in obiecte dintre cele mai inutile, mai uzate si chiar stricate. Si, astfel, un disponofob traieste, practic, sub un maldar de gunoaie si isi pune sanatatea si chiar viata in pericol.

Imaginile apocaliptice au facut inconjurul presei britanice. Muncitorii de la primarie si firmele de deratizare au strans 10 camioane de gunoi, printre care o serie de alimente stricate.

S-a gasit lapte mucegait din belsug, cartoane aruncate peste tot, pline de prag si o serie de obiecte ruginite.

Cei care au vazut locuinta proprietarului suspect sustin ca este vorba despre un colectionar cu o obsesie nemaintalnita. Muncitorii care au patruns in curtea barbatului s-au trezit cu gunoaiele pana la genunchi, sufocati fiind de insectele si mirosul insuportabil.

Gest emotionant facut de un frate la nunta surorii sale

ATENTIE! Imagini care te pot afecta! Aceasta femeie crede ca a scapat de cancer datorita unui tratament interzis!

Primaria considera ca felul in care este amenajata proprietatea barbatului care nu a fost vazut niciodata la fata este o amenintare pentru sanatatea publica.

FOTO. Au descoperit cea mai ciudata obsesie din lume. Ce secret ascunde aceasta imagine

Locuinta pe post de container

Vecinii sustin ca cel care detine casa din Somerset nu locuieste acolo si isi foloseste locuinta ca depozit de gunoi. Acesta nu a dorit sa coopereze cu autoritatile locale si risca sa fie tras la raspundere pentru faptul ca ii pune in pericol pe vecini.

FOTO. Au descoperit cea mai ciudata obsesie din lume. Ce secret ascunde aceasta imagine

FOTO. Au descoperit cea mai ciudata obsesie din lume. Ce secret ascunde aceasta imagine

FOTO. Au descoperit cea mai ciudata obsesie din lume. Ce secret ascunde aceasta imagine

Primaria vrea bani pentru deratizare

In timpul curatirii locuintei, proprietarul nu a fost prezent, iar primaria ii cere acum bani pentru costurile efectuate in deratizare. Vecinii sustin ca au discutat foarte rar cu proprietarul, iar comportamentul lui pare al unui psihopat.

„Proprietarul are, in mod evident, probleme de sanatate mintala. Nimeni nu alege sa traiasca asa”, a declarat pentru ziarul The Mirror una dintre localnicele care a stat 20 de ani pe strada respectiva.

Sursa foto: mirror.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top