Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FOTO: A fost refuzata pentru ca e GRASA. Cate kilograme are, de fapt, aceasta femeie. Replica ei TE VA EMOTIONA!

Charli Howard este o frumoasa tanara care merita sa fie pe podium, spun cei mai multi dupa scandalul izbucnit zilele trecute in presa britanica.

Tanara in varsta de 23 de ani cantareste 47 de kilograme la 1,72 metri. Din pacate, nu este suficient de slaba pentru agentiile de modelling la care si-a incercat norocul de a aparea pe pasarela.

Majoritatea prietenilor ei spun ca este prea slaba, dar nu sunt de aceeasi parere si patronii agentiilor de modele. Numeroase agentii din Marea Britanie ii cer sa mai slabeasca daca vrea ca imaginea ei sa fie peste tot. Motivul este halucinant: ESTE PREA GRASA!

Patronii mai multor agentii din Marea Britanie sustin ca tanara de 23 de ani are un corp deformat. In urma acestor refuzuri si a argumentelor de-a dreptul revoltatoare, Charli a reactionat dur pe pagina sa de Facebook si a atras mii de simpatizanti.

Foarte multe femei o vor intelege, iar psihologii spun ca replica ei va ajuta milioane de tinere care vor sa ajunga pe catwalk.

CITESTE SI: Trucuri INCREDIBILE de machiaj pe care le folosesc si fotomodelele

CITESTE SI: Are 44 milioane de dolari. Vezi CINE este cel mai bine platit model din lume

„Refuz sa ma simt rusinata sau suparata zilnic pentru ca nu ma ridic la inaltimea standardelor voastre de frumusete ridicole si imposibil de obtinut, in timp ce voi stati la birou toata ziua si mancati biscuiti, apoi ma criticati pe mine pentru cum arat.

Cu cat ne obligati sa fim mai slabe si fragile, cu cat designerii vor crea haine doar in marimi atat de mici, mai multe tinere se vor imbolnavi de anorexie. Nu asta e imaginea pe care imi doresc sa o reprezint”, a scris Charli pe Facebook.

„In caz ca nu v-ati dat seama inca, sunt femeie. Sunt om. Nu pot sa-mi micsorez miraculos bazinul. Mi-ati spus ca am prea multe forme, dar am inceput sa-mi iubesc corpul. Nu am sanii mari, fundul meu arata OK si multi clienti nu au nimic impotriva”, a mai scris tanara pe reteaua de socializare.

Analizeaza imaginea de mai jos cu tanara aspiranta la cariera de fotomodel. Ti se pare grasa? Daca ai fi patron de agentie de modelling, i-ai permite sa urce pe podium? Asteptam cu interes opinia ta!

grasa-16102015-3

Sursa foto: Facebook Charli Howard

1 Comment

1 Comment

  1. Anca

    2015-10-20T10:32:26+03:00 at 2015-10-20T10:32:26+03:00

    Bravo ei, o femeie frumoasa si desteapta. Necazul este ca trebuisc opriti nebunii astia care distrug vieti, increderea in sine a multor generatii de femei. Toata presa este de vina ca promoveaza ca frumoase niste schelete de femei care nu au nimic frumos si care numai machiate pot arata a oameni. Iar creatorii de moda prin faptul ca nu iau masuri sa opreasca fenomenul si cer in continuare schelete, dovedesc ca nu sunt capabili sa creeze modele pentru femei care nu arata ca un umeras.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top