Connect with us

Revistateo.ro

A fost găsită o nouă Biblie, veche de aproximativ 1500 de ani. Află care a fost reacția Vaticanului și ce scrie în acest document.

Stil de viata

A fost găsită o Biblie veche de 1500 de ani. Ce spune Vaticanul?

O Biblie veche de 1500 de ani a fost găsită. Află care este secretul pe care îl ascunde și ce va face Vaticanul în legătură cu asta.

A fost găsită o Biblie veche de 1500 de ani. Ce spune Vaticanul?

Încă nu se știe cu certitudine dacă este un document adevărat sau fals. Vaticanul a cerut să vadă această Biblie. Potrivit studiilor care s-au făcut pe acest document, se pare că este vechi. Mai exact, datează din anii 500, după Hristos. Ceea ce scrie în această Biblie poate da peste cap ceea ce credincioșii știau până acum. Desigur, încă nu se știe sigur cât de adevărate sunt lucrurile care apar în acel document.

Documentul a fost mutat de guvernul din Turcia într-un muzeu al țării. Potrivit acestei Biblii, Hristos nu a fost crucificat. Conform documentului, Iisus s-a înălțat la cer cât încă era în viață. Nu a murit pe cruce. Cel care a fost crucificat a fost, de fapt, Iuda. Mai mult decât atât, acestă Biblie susține că Iisus Hristos nu a fost fiul lui Dumnezeu. De fapt, el a fost un profet care vorbea despre Dumnezeu.

CITEȘTE ȘI: Ce scrie in Biblie despre Romania

CITEȘTE ȘI: Remedii naturiste din Biblie pentru diferite boli

Potrivit unui comunicat de presă al guvernului din Turcia, documentul a fost confiscat de la niște contrabandiști. Potrivit raportului poliției, grupul de contrabandiști a fost acuzat că făcea trafic ilegal cu antichități. Se consideră că această Biblie valorează aproximativ 28 de milioane de dolari. Textele din interiorul acestei Biblii sunt scrise cu litere aurii.

De-a lungul timpului au apărut mai multe documente despre care se credea că sunt biblice. Însă, Biblia recent descoperită pare să îngrijoreze Vaticanul. Vaticanul le-a cerut autorităților din Turcia să vadă acest nou document.

Încă nu se știe dacă sunt adevărate sau nu lucrurile care apar scrise în acest document. Conform acestei Biblii, Iisus nu a fost niciodă crucificat.

Sursă foto: foodsandhealthylife.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top