Connect with us

Revistateo.ro

Ce scrie in Biblie despre Romania

Inedit

Ce scrie în Biblie despre România

Biblia este cea mai sfanta dintre carti pentru lumea crestina. De-a lungul istoriei, mii de specialisti au incercat sa decodifice Biblia pentru a intelege mai bine mesajele scrise acolo.

Despre Biblie exista zeci de interpretari, iar unii chiar au facut alte religii luandu-se dupa anumite Evanghelii sau versete biblice. Se pare ca in textul original al Genezei, numele tarii noastre apare de multe ori.

Numele Romaniei apare de 17 ori in Biblie?

Cercetatorii straini au aflat ca in traducerea britanica a Bibliei de la 1611, numele tarii Romania apare de cel putin 17 ori.

In capitolul 28 din Geneza, la versetul 15 scrie: „Iata, Eu sunt cu tine si te voi pazi in orice cale vei merge, nu te voi lasa pana nu voi implini toate cate ti-am spus”.

CITESTE SI: Alimente interzise in Biblie. Ce nu e bine sa mancam

CITESTE SI: Uite ce lecții de viață dau femeile din Biblie. Merită citit!

Potrivit celor care au facut cercetarea, in urma descoperirii unui cod de descifrare a Bibliei, acest text are legatura cu Romania. La fel se crede si despre urmatorul verset: „Si l-a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l facuse si l-a pus in gradina cea din Eden ca s-o lucreze si s-o pazeasca”, descrie locul in care astazi se afla tara noastra.

Daca or fi adevarate sau nu toate aceste teorii, nimeni nu poate afirma cu certitudine. Cei cu credinta adevarata cu siguranta au parerea lor, bine formata, despre ce \scrie in Biblie.

1 Comment

1 Comment

  1. Viorel

    2017-04-19T12:49:13+03:00 at 2017-04-19T12:49:13+03:00

    tampenii ca apare numele Romania in Biblie, ai citit-o ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top