Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ce a apărut pe ușa apartamentului în care stă Papa Francisc. Ce înseamnă asta?

Recent, pe ușa apartamentului de la Vatican, cel în care stă Papa Francisc, a apărut un mesaj surprinzător.

Ce a apărut pe ușa Papei

Pe ușă scrie „Vietato Lamentarsi” (fără văicăreli). Cu alte cuvinte, văicăreala este interzisă în casa Papei.

Sub acest mesaj, există un mesaj scris cu caractere mai mici în care se explică faptul că acest îndemn este prima regulă ce trebuie urmată pentru protecția sănătății și bunăstării.

Semnul îi avertizează pe privitorii- cititori, că sunt supuși dezvoltării unui „complex de victimă”, cu „diminuarea simțului umorului și a capacitătii lor de a rezolva problemele” și că dacă se văicăresc în fața copiilor, sancțiunea este dublă.

„Creștinii care se plâng prea mult sau sunt melancolici, au mai multe în comun cu ardeiul murat, decât bucuria de a avea o viață frumoasă”, susține unul din psihologii de la Vatican în explicația dată despre mesajul apărut pe ușa Papei.

BONUS: Papa Francisc SOCHEAZA: Cere IERTAREA AVORTULUI!

Decizie socanta la Vatican! Papa Francisc le cere preotilor catolici sa le ierte pe femeile care fac avort. Hotararea a fost luata astazi si face deja inconjurul planetei.

Lovitura in Biserica Catolica! Suveranul Pontif cere iertarea avortului, scrie presa internationala. Preotii catolici le vor putea da dezlegare femeilor care au facut avort, informeaza presa de la Vatican.

”Cunosc foarte bine presiunea care le-a împins pe femei sa faca acest gest. Stiu ca este o problema morala”, a declarat Papa Francisc in urma cu cateva minute.

Problema avortului a fost larg dezbatuta de-a lungul timpului in mediile politic si religios. Biserica a luat o pozitie ferma de-a lungul istoriei impotriva femeilor care ‘isi ucid pruncii’.

Papa Francisc a facut declaratia de azi in ideea ca multe femei sunt stigmatizate daca renunta sa fie mame sau nu isi risca sanatatea in cazul in care au o afectiune care poate duce la nasterea copiilor cu malformatii.

Papa Francisc cere iertarea femeilor care fac avort in Anul Milostivirii. Anul Milostivirii este praznuit de Biserica Catolica la 8 decembrie 2015, la 50 de ani de la incheierea Conciliului Ecumenic Vatican II.

Papa Francisc s-a remarcat in ultima perioada printr-o serie de declaratii indraznete printre care si cerinta privind nediscriminarea minoritatilor sexuale.

Biserica Ortodoxa nu a avut inca nicio reactie la vestea care a venit astazi de la Vatican. Biserica Catolica este prima biserica din lume care iarta avortul, decizia de azi fiind o premiera la care nimeni nu se astepta.

Sursa foto: NBC NEWS

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top