Connect with us

Revistateo.ro

Aceste alimente sunt interzise în Biblie.

Stil de viata

Alimentele interzise în Biblie. Ce mâncăruri sunt considerate „necurate”

Alimentaţia creştinilor trebuie să fie una simplă, chibzuită şi sănătoasă, susţin Părinţii Bisericii din primele secole. Multe dintre mâncărurile pe care le consumăm zilnic sunt considerate “necurate”. Iată lista de alimente interzise în Biblie.

Carnea de porc. Este cea mai căutată în România, acoperind aproape jumătate din consumul de carne, de circa 60 de kilograme pe cap de locuitor pe an. „Să nu mâncaţi carne de porc şi să nu vă atingeţi de el”. (Leviticul 11:7-8)

Carnea de iepure. Este bogată în proteine, gustoasă, dar se regăseşte pe lista de alimente interzise în Biblie. „Iepurele de casă e necurat pentru voi”.

Şi o parte din carnea de pasăre este pe lista de alimente interzise în Biblie. „Din păsări să nu mancati şi să vă îngreţoşaţi de acestea, că sunt spurcate: vulturul, zgribtorul si vulturul de mare; corbul şi şoimul cu soiurile lor; toată cioara şi soiurile ei; struţul, cucuveaua, rândunica şi uliul cu soiurile lui; huhurezul, lebăda, pelicanul şi cocorul; cocostârcul, pupăza şi liliacul”.

Printre lucrurile interzise în Biblie se numără şi purtarea tatuajelor de orice fel. Un credincios adevărat, care respectă Biblia, se va feri de tatuaje, conform scrierii din Leviticul 9:28. Aceasta spune „Să nu vă faceţi tăieturi în carne pentru un mort şi să nu vă faceţi slove săpate pe voi”.

Bârfele

Chiar dacă le considerăm nevinovate, şi bârfele sunt interzise în Cartea Sfântă:

„Să nu umbli cu bârfe în poporul tău. Să nu te ridici împotriva vieţii aproapelui tău”. (Leviticul 19:16)

Prezicerile şi vrăjitoarele

Un alt lucru interzis cu vehemenţă de Biblie se referă si la vrăjitorie, potrivit click.ro.

Articol pe aceeași temă: Ce scrie în Biblie despre România

Biblia este cea mai sfanta dintre carti pentru lumea crestina. De-a lungul istoriei, mii de specialisti au incercat sa decodifice Biblia pentru a intelege mai bine mesajele scrise acolo.

Despre Biblie exista zeci de interpretari, iar unii chiar au facut alte religii luandu-se dupa anumite Evanghelii sau versete biblice. Se pare ca in textul original al Genezei, numele tarii noastre apare de multe ori.

Numele Romaniei apare de 17 ori in Biblie?

CITEȘTE ȘI: Remedii naturiste din Biblie pentru diferite boli

CITEȘTE ȘI: A fost găsită o Biblie veche de 1500 de ani. Ce spune Vaticanul?

Cercetatorii straini au aflat ca in traducerea britanica a Bibliei de la 1611, numele tarii Romania apare de cel putin 17 ori.

In capitolul 28 din Geneza, la versetul 15 scrie: „Iata, Eu sunt cu tine si te voi pazi in orice cale vei merge, nu te voi lasa pana nu voi implini toate cate ti-am spus”.

Potrivit celor care au facut cercetarea, in urma descoperirii unui cod de descifrare a Bibliei, acest text are legatura cu Romania. La fel se crede si despre urmatorul verset: “Si l-a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l facuse si l-a pus in gradina cea din Eden ca s-o lucreze si s-o pazeasca”, descrie locul in care astazi se afla tara noastra.

Daca or fi adevarate sau nu toate aceste teorii, nimeni nu poate afirma cu certitudine. Cei cu credinta adevarata cu siguranta au parerea lor, bine formata, despre ce \scrie in Biblie.

1 Comment

1 Comment

  1. Bsrtha janos

    2017-12-08T21:45:29+02:00 at 2017-12-08T21:45:29+02:00

    Prostii toate provin din gandiri, va doare sa stati in liniste macar 5 minute. Trebuie sa scieti neaparat ceva inportant.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top