Connect with us

Revistateo.ro

Fondul de ten: între mit și adevăr

Stiri

Fondul de ten: între mit și adevăr

Mit: Există un singur fond de ten ideal pentru tine.
Adevăr: Periodic este recomandat să testezi și alte produse. Modul în care un fond de ten funcționează pentru tine depinde de sezonul în care îl folosești și de starea tenului tău. Dacă ai perioade în care tenul tău se îngrașă brusc, sau devine uscat, trebuie să schimbi produsele pe care le folosești în funcție de acești factori. Totodată, produsele trebuie schimbate odată cu anotimpul, căci nevoile pielii se schimbă și ele.

CITEȘTE ȘI: N-O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CE POATE FACE PRIMERUL PENTRU TENUL TĂU

Mit: Nuanța pe care o alegi trebuie să se potrivească perfect cu nuanța pielii tale.
Adevăr: Formulele tradiționale de fond de ten obișnuiau să aibă texturi grele și dense, iar de aceea era foarte important ca nuanța să fie exact aceeași cu a tenului. Fromulele din ziua de astăzi au proprietatea de a îmbunătăți nuanța ta naturală și de a-i oferi o luminozitate aparte. Dacă o nuanță pare a fi prea deschisă, o poți completa cu puțin bronzer sau o pudră mai închisă și vei obține efectul dorit. Dacă este prea închisă, o poți amesteca cu puțină cremă hidratantă.

Mit: Cea mai bună modalitate de a testa fondul de ten este să îl aplici pe încheietura mâinii.
Adevăr: cea mai bună modalitate de a testa fondul de ten este să îl aplici pe linia maxilarului.Este indicat să alegi trei nuanțe diferite și să le aplici în linie verticală, una după alta, pentru a putea descoperi care este cea mai potrivită.

Mit: Luminile din magazinele de beauty sunt cele mai potrivit epentru a testa fondul de ten.
Adevăr: Fondul de ten se vede cel mai bine la lumina naturală. Astfel poți găsi nuanța cea mai potrivită pentru tonul pielii tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top