Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Foloseste-le si vei avea cele mai relaxante seri!

Foloseste-le cu incredere si vei avea parte de cele mai relaxante seri. Iata cele 5 uleiuri esentiale care nu trebuie sa iti lipseasca din casa.

5 uleiuri esentiale care iti aduc fericirea:

1. ULEIUL ESENTIAL DE CHIPAROS

Acest ulei este unul revigorant, mai ales pentru persoanele care muncesc foarte mult si au nevoie de o clipa de relaxare. Uleiul esential de chiparos are efecy sedativ si antidepresiv, motiv pentru care este recomandat de specialistii in feng-shui.

Toarna cateva picaturi de ulei esential de chiparos pe niste betisoare si pune-le in partea estica a casei pentru a incuraja circulatia energiilor pozitive in locuinta ta. Acest ulei are un efect incredibil asupra psihicului reducand tristetea si crescand autostima.

CITESTE SI: 5 tehnici Feng Shui pentru a avea noroc la bani

CITESTE SI: FENG SHUI: Albastră sau roșie? Vezi ce simbolizează fiecare lumânare, în funcție de culoarea acesteia

2. ULEIUL DE LAVANDA

Combate starile de depresie, stres, agitatie si obsesiile. De asemenea, fobiile, panica si teama dispar odata ce simti mirosul de lavanda. Persoanele nesigure, care au suferit o trauma ori se confrunta cu probleme sentimentale, sunt de asemenea favorizate de uleiul de lavanda.

3. MIRUL

Sfantul mir are puteri incredibile asupra psihicului uman. Acesta alunga depresia, lipsa de vointa, deznadejdea, blocajele emotionale. Mirul este foarte bun mai ales pentru cei care studiaza.

4. ULEIUL ESENTIAL DE MENTA

Acest ulei este stimulativ, racoritor si anti-inflamator. Este un odorizant excelent mai ales in casele fumatorilor si dezinfecteaza spatiile inchise si stramte. Acest ulei relaxeaza si ajuta la concentrare in activitatile de zi cu zi.

Puteti lua betisoare cu ulei parfumat si la locul de munca pentru a va calma atunci cand se ivesc situatii tensionate cu colegii sau superiorii. Nu de alta, dar uleiul esential de menta combate starile de soc, extenuarea si apatia. Este cunoscut in arta feng shui ca un ulei care ajuta la trezirea constiintei si la limpezirea mintii.

5. ULEIUL DE IASOMIE

Uleiul de iasomie este unul calmant, cu efect sedativ si antiseptic si un puternic afrodisiac. Este recomandat in cazurile de extenuare nervoasa, anxietate si depresie.

Indica o stare de optimism, incredere si reduce frustrarile, reprimarea si sentimentul de culpa. Acest ulei trebuie pastrat in dormitor, acolo unde ne punem in fiecare seara cu gandurile noastre, multe dintre ele negative si neproductive. In plus, uleiul de iasomie este bun si pentru momentul de rugaciune sau meditatie.

Sursa foto: theguardian.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top