Connect with us

Revistateo.ro

Foloseşte acest truc şi scapi de durerea de cap în 2 minute

Stiri

Foloseşte acest truc şi scapi de durerea de cap în 2 minute

Iată ce truc trebuie să foloseşti pentru a scăpa de durerea de cap în doar 2 minute!

Dacă întâmpini deseori dureri de cap crunte, înseamnă că ştii cât este de frustrant. Pot fi extrem de supărătoare şi apar exact când îţi este lumea mai dragă. din fericire, există soluţii rapide care te ajută să le înlături. Un truc foarte inteligent face furori pe internet zilele acestea şi multă lume spune că funcţionează cu adevărat. Nu ai nimic de pierdut dacă îl încerci şi tu!

CITEŞTE ŞI: 5 ALIMENTE CARE LUPTĂ CU DUREREA CAUZATĂ DE ARTRITĂ

Secretul este să vizualizezi durerea, să îi dai o formă, o culoare, o formă şi un loc în spaţiu. Imaginează-ţi apoi că durerea devine din ce în ce mai mică şi concentrează-te complet asupra acestei forme colorate. În doar 2 minute migrena ta va dispărea complet.

Cei care au încercat acest truc spun că durerea nu a dispărut complet în acel moment, însă efectul a fost unul uimitor. Ea s-a diminuat considerabil şi a dispărut treptat.

Dacă suferi de dureri de cap severe în mod frecvent este indicat să mergi la un control. Acestea ar putea fi semnele unei boli grave, care necesită tratament de rugenţă. Medicul specialist poate detecta factorii declanşatori ai acestor dureri şi îţi poate prescrie un tratament potrivit pentru nevoile şi organismul tău.

Sursa foto: bloodpressuresolution.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top