Connect with us

Revistateo.ro

Viata

Florin Condurățeanu, noi declarații despre necazurile din familia Prodan după ce a murit tatăl lui Laurențiu Reghecampf

Florin Condurățeanu a transmis condoleanțe familiei Prodan – Reghecampf și a comentat necazurile din ultima perioadă care se abat asupra acestei familii.

Florin Condurățeanu, despre familia Prodan – Reghecampf

„Un stol de necazuri s-a abătut în zilele astrea asupra familiei. A murit tatăl lui Reghe la o vârstă care nu era foarte înaintată.

Anamaria Prodan este un motor de energie și de idei. I-am urat să încerce să joace rolul Joițicăi a lui Caragiale.

Ionela Prodan se luptă să întrețină și moralul mamei ei. A crescut singură crescând două fete murindu-i bărbatul, i-a murit tatăl…

Iată că Ionela Prodan a avut suficientă energie. Avea prea mult zahăr în sânge. Dacă enzimele nu ajung la digestie se întorc în pancreas și îl canibalizează, îl mănâncă”, a declarat Florin Condurățeanu la Știrile orei 16 de la Antena 3.

CITESTE SI: Ana Baniciu rupe tăcerea după speculațiile că ar fi intervenit în relația dintre Gina Pistol și Smiley

S-a stins din viață Harry Reghecampf

Tatăl lui Laurențiu Reghecampf a murit la vârsta de 70 de ani. Cea care a publicat informația a fost chiar nora sa, Anamaria.

„Rip Harry! We will always love you! You were an incredible father and an incredible person! You will always be in our hearts”, a fost mesajul scris de Ana.

Harry Reghecampf (70 de ani), a trecut în neființă după o perioadă destul de grea. În 2015, Harry Reghecampf a suferit un atac cerebral, care i-a paralizat aproape tot corpul.

Harry Reghecampf a murit împlinit pentru că ce și-a dorit cel mai mult de la Laurențiu s-a realizat, după cum chiar el a declarat în urmă cu mai bine de 5 ani.

„Domnule, eu am avut trei visuri în viaţă: să am un băiat, să joace fotbal la Steaua şi să ajungă antrenor la această echipă. Toate mi s-au îndeplinit, mă pot duce liniştit”, spunea Harry, în 2012, potrivit digisport.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top