Connect with us

Revistateo.ro

Florin Condurățeanu, dezvăluiri despre Mădălina Manole

Staruri

Florin Condurățeanu, dezvăluiri despre Mădălina Manole

Florin Condurățeanu a vorbit cu ocazia aniversării a 25 de ani a ziarului Jurnalul Național despre una din experiențele trăite alături de Mădălina Manole, fata cu părul de foc.

Gazetarul cunoscut pentru replica „Vă pup pe suflet” a scris despre relația dintre regretata cântăreață și Șerban Georgescu.

„“Jurnalul” a lansat tot felul de iniţiative gazetăreşti în premieră, a inventat tot el ediţiile de colecţie. Era 1995 şi prima ediţie de colecţie a fost cu Mădălina Manole, “Jurnalul Mădălinei Manole”.

Fata cu Părul de Foc era foarte iubită de români, devenise preferata liceenilor, bunicilor, studenţilor, părinţilor de copii, aşa că “Jurnalul Mădălinei “ a fost editat în trei tiraje, devenise cartea de căpătăi a miilor de cluburi “fani Mădălina”.

”Fată dragă, nu fii tristă” mi-a destăinuit că eu am reuşit s-o citesc cel mai bine sufleteşte. În ediţia de colecţie am început descriind camera Mădălinei, pe noptieră cu romanul “La Medeleni”, cu ursuleţi de pluş, cu albume cu poze romantice ale fetei devenită mare star.

CITESTE SI: Coincidenţă sau nu? Uite ce spune Mihai Voropchievici despre Mădălina Manole şi Laura Stoica

Decizie neașteptată în cazul regretatei Mădălina Manole

Mădălina Manole a fost adulată de toată lumea

Când am fost alături de Mădălina la Apaca să-şi comande nişte sacouri, s-a întrerupt fabricaţia, mii de muncitoare au coborât în curte să vorbească cu Fata cu Părul de Foc.

Compozitorul Şerban Georgescu, primul soţ o observase pe frumoasa Mădălina aşteptând autobuzul spre aeroportul Otopeni, unde era dirijoare de trafic.

S-a amorezat şi a pândit-o în fiecare dimineaţă la coadă la lapte, a reuşit să înfiripe idila ce a dus la căsătorie şi la lansarea unor splendide şlagăre compuse de Şerban şi cântate cu suflet de Mădălina”, a scris Condurățeanu în cotidianul „Jurnalul Național”.

Despre dispariția Mădălinei Manole și viața ei s-au scris mii de rânduri, s-au scos și cărți, biografii autorizate sau mai puțin autorizate. Nimeni nu va ști adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top