Connect with us

Revistateo.ro

Filmul CEL ALES ofera fiecarui spectator sansa de a deveni actor!

Inedit

Filmul CEL ALES ofera fiecarui spectator sansa de a deveni actor!

! Si aceasta pentru ca cei care vor viziona filmul CEL ALES și vor păstra biletul de intrare se vor putea înscrie la tragerea la sorți ce va desemna spectatorul sau spectatoarea care va primi un rol în urmatorul film regizat de Cristian Comeagă.

Autorul thrillerului CEL ALES se află în faza de lucru la scenariul intitulat DINTRE STELE, NUMAI UNA. Povestea filmului se petrece în Moreni, în timpul războiului și are în centrul ei relațiile dintre membrii familiei unui petrolist și subofițerul german pe care li se cere să îl găzduiască timp de trei ani.

Producător al unor filme de succes, cum sunt „Asfalt tango”, „Filantropica” și „Restul e tăcere”, producător și regizor al comediei „La bani, la cap, la oase”, Cristian Comeagă va scrie un rol special pentru câștigătorul sau câștigătoarea tragerii la sorți a biletelor de intrare la proiecția filmului CEL ALES. „Va fi un rol cel puțin episodic, indiferent ce vârstă, înfățisare, talent sau pregătire are persoana care va câștiga. Cât de important ar putea deveni va depinde de ea sau de el și de inspirația mea”, promite regizorul Cristian Comeaga. Astfel, spectatorii care vor pastra biletul de intrare la filmul CEL ALES si se vor inscrie la tragerea la sorti au sansa sa ajunga pe platoul de filmare, alaturi de actori profesionisti si de nume célèbre ale filmului romanesc.

Detalii despre înscriere și tragerea la sorți vor fi publicate începând cu data de astazi, 15 aprilie, pe site-ul distribuitorului IntercomFilm www.intercomfilm.ro și pe pagina de facebook a filmului   www.facebook.com/pages/CEL-ALES/836771559685992?ref=br_rs.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top