Connect with us

Revistateo.ro

Fii Solidar

Stiri

#fiisolidar. TEO Trandafir face un apel public catre cei care pot ajuta

TEO Trandafir a hotarat sa doneze toate incasarile din publicitatea site-urilor sale celor care au nevoie in aceste zile crunte si ii roaga pe toti cei care pot ajuta sa fie solidari cu victimele incendiului din clubul Colectiv.

Dupa decizia de a adapta continutul editorial al site-urilor TEO, vedeta de televiziune a luat astazi decizia de a dona toate incasarile venite din publicitatea site-urilor sale generate in urma traficului creat de publicarea stirilor pe subiectul incendiului din clubul Colectiv.

FII SOLIDAR. TEO Trandafir face un apel public catre cei care pot ajuta

„Suferim împreuna azi. Maine, va fi nevoie de ajutor material, ne-am gândit noi. Asa ca am decis sa donam toate fondurile obținute de site-urile noastre din ultimele zile pentru ajutorarea răniților in incendiul devastator de vineri. Suntem aici pentru ca „astazi” sa nu se repete vreodata. Fondurile vor fi direcționate si către familiile îndoliate aflate in imposibilitatea materială de a-si duce la bun sfârșit teribila datorie fata de vei dispăruți. Nu, nu este populism este solidaritate.” a declarat Teo.

Lansam campania FII SOLIDAR – Invitam companiile sau persoanele fizice sa ne anunte cu ce pot ajuta, iar noi o vom face public pentru ca familiile si victimele acestui eveniment tragic sa poata beneficia de sprijin

Teo Trandafir si conducerea site-urilor TEO pune la dispozitie toate mediile de comunicare online si vine cu un apel catre toate companiile sau persoanele fizice care pot oferi ajutor oamenilor sa ne trimita un email pe adresa fiisolidar@teotrandafir.com sau sa ne sune la 0720 000 015 si sa ne spuna cu ce pot ajuta.

Pana acum avem informatia ca Medlife pune la dispozitie camera de garda si ca o farmacie ofera unguent gratuit celor care au suferit arsuri, dar mai este nevoie de ajutor.

Scrieti-ne si vom face tot ce putem sa anuntam familiile catre cine sa se indrepte.

De asemenea oferim gratuit toate spatiile de publicitate din site-ul TeoTrandafir.com si Fresh24.ro pentru companiile care doresc sa ofere sprijin in schimbul reclamei, suntem aici astazi  ca sa nu se repete si maine.

Scrie-ne la fiisolidar@teotrandafir.com.

#fiisolidar: Servicii de transport
#FIISOLIDAR : Servicii Medicale Gratuite
#fiisolidar: SALINA VERDE ofera tratament complementar pentru cei care au fost afectati
#fiisolidar: CAZARE PENTRU RUDELE VICTIMELOR
#fiisolidar: Consiliere psihologica pentru victimele incendiului din Colectiv
#FIISOLIDAR. MEDCENTER ofera ANALIZE MEDICALE

3 Comments

3 Comments

  1. zisu

    2015-11-02T22:35:28+02:00 at 2015-11-02T22:35:28+02:00

    DOAMNA TEO VA STIMEZ SI VA ADMIR DAR NU DVS SI NICI NOI NU SUNTEM OBLIGATI SA DAM BANI SUNT ACESTI PARLAMENTARI ,GUVERNUL CARE POT LASA SALARIUL PE TREI LUNI PENTRU ACEASTA CAUZA TRISTA DIN PACATE OAMENII DE AFACERI ACEIA DIN TOP TREI SUTE PE CARE TOATE TELEVIZIUNILE II TOT LAUDA CU SUTE DE MILIOANE DE EURO IN CONTURI DOMNUL TIRIAC SA DEA SI EL UN SFERTT DIN CAT DETINE IN CONTURI NU7 SA SPUNA PRIN ZIARE SI IN MASS MEDA CA TOTI ROMANII AR TREBUI SA DONEZE PENTRU REFUGIATI CATE 50 DE EURO SA DEA EL CA ARE MILIARDE DE EURO IATA CAZUL DE LA COLECTIV AR PUTEA SA DEA FAMILIILOR CARE SI AU PIERDUT PE CEI DRAGI CATE 30 DE MII DE EURO CA SI ASA NU-I IA CU EL IN LUMEA DE DINCOLO BISERICA SA DEA SI EA DIN MILIOANELE ALEA DE EURO CELOR IN SUFERINTA CA SI ASA IA DE O INMORMANTARE 1500 SE LEI DE UN BOTEZ 20OO LEI SI DE O NUNTA 2000 LEI SI PARLAMENTARII SA DONEZE TREI SALARII PONTA LA FEL TOATE PARTIDELE CA SI ASA II IA DEGEABA MACAR PENTRU O CAUZA NOBILA CE SA MAI ZI IMI PARE RAU PENTRU CEI CARE AU PIERIT IN ACEL CLUB CA NU MAI CLUB NU SE MAI
    ASEAMANA SUNT MULTE DE SPUS VREAU SA TRANSMIT CONDOLEANTE TUTUROR FAMILIILOR CARE SI-AU PIERDUT COPIII,FRATII,SURORILE, NEPOTII DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA SI PE CEI IN VIATA SA-I INTAREASCA

  2. bujenita emilia claudia

    2015-11-06T12:27:40+02:00 at 2015-11-06T12:27:40+02:00

    Doamna Teo, va respect si va admir pt puterea dumneavoastra de a zambi si cand va doare tare, de a fi mereu acolo in timpul emisiunilor dumneavoastra, de a nu arata ca si dv sunteti om si aveti probleme si greutati. As dori sa va rog tare mult sa invitati in emisiune si persoane practicante..de ma veti intreba? dc? ptc ca acele persoane stiu trecutul si istoria tarii mai bine.Marii conducatori au ridicat zeci de biserici! de ce? inteleg ca oamenii sunt suparati pe institutia Biserica, dar sa nu uitam ca nici unul nu putem arunca piatra..au fost multi care au aveu pareri nu prea empatice, atat au putut ei, sunt prunici in ale duhovniciei si asa inteleg ei, au gresit. Dar sunt mult mai multi preoti care afirma cu putere ca mesajul melodiei este unul foaaarrrttte ortodox, care spun ca nu ar fi fost in stare sa intre in foc pt altii. Preafericitul Daniel si-a cerut in mod public iertare!! Hai sa nu vedem doar gunoiul, sa vedem si partile bune…poate le-a fost frica preotilor sa mearga la Colectiv, frica ca vor fi loviti de societate..exclusi..dc sa judecam? dv ati fi mers avand aces gand, gandul ca societatea nu va vrea? sunt atatia oameni practicanti care nu se lasa manipulati prea usor..dc nu-i chemati? Multi dintre ei va sunt prieteni…

  3. Claudia

    2016-01-27T18:53:17+02:00 at 2016-01-27T18:53:17+02:00

    Buna Teo

    Eu vreau sa-ti spun ca dupa parerea mea d-na Zisu are perfecta dreptate asta nu inseamna ca nu trebuie sa
    ajutam pe cei care au nevoie si sant multi si f aproape de noi daca avem ochi sa-i vedem.
    Eu de fapt am cautat o modalitate sa-ti scriu si sa te rog daca poti sa sugerezi conducerii canalului D sa ne
    faca o favoare o bucurie sa difuzeze Tanar si nelinistit . Pro tv ne-a dezamagit si nu il mai difuzeaza.
    Transmite multumiri canal D din partea mea pentru ca au avut inspiratia sa salveze shoul tau . cu respect

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top