Connect with us

Revistateo.ro

fetita

Stiri

Fetita ei a ajuns la spital din cauza unui GEST BANAL. Vezi ce a patit aceasta mama!

O mama a trecut prim clipe cumplite, la spital, alaturi de fetita ei, dupa ce aceasteia i-au aparut niste bube in jurul gurii.

O mama din Marea Britanie a trecut prin clipe de groaza din cauza unui gest pe care nu l-ar fi considerat sub nicio forma a fi nociv pentru bebelusi. Claire Henderson a ajuns cu fetita ei la spital, dupa ce acesteia i-au aparut bubite in jurul gurii.

Verdictul medicilor a fost: HERPES. Pentru un adult, pare banal, dar in cazul unui copil mic…

Mama scrie pe Facebook: „Poate multi nu stiati, dar herpesul poate fi fatal pentru un bebelus. Inainte de 3 luni, sistemul lui imunitar nu poate lupta cu infectia. Daca bebelusul contacteaza herpesul, acesta ii afecteaza ficatul, creierul si poate chiar sa moara.”

Fetita in varsta de trei ani putea sa aiba o soarta cruda, din cauza unui gest obisnuit pentru multi parinti: mama ei o pupa pe gura!

Fetita a stat in spital 5 zile pentru a urma un tratament care a vindecat-o de herpes.

CITESTE SI: In ce zodie s-a nascut mama ta? Vezi ce lucruri trebuie sa inveti de la ea!

CITESTE SI: Si-a tatuat un mesaj SOCANT. „Draga mama si tata, nu va suparati pe aceasta decizie permanenta”. Continuarea te va cutremura…

Bebelusii nu au sistemul imunitar dezvoltat, astfel ca nu pot lupta cu bacteriile, virusurile si pot face infectii grave. Mama fetitei afectate de herpes din cauza unui banal pupic a scris un mesaj pe Facebook prin care avertizeaza toti parintii despre riscurile la care ii supun pe copii daca ii saruta pe gura.

Mama fetitei a scris pe Facebook: „A fost foarte noroscoasa, testele finale au aratat ca a scapat de infectie. Morala povestii mele este sa nu lasi pe nimeni sa iti pupe bebelusul pe gura, chiar daca nu arata ca si cum ar avea herpes – 85% din populatie poarta virusul, fara sa stie!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top