Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

FENG SHUI: Albastră sau roșie? Vezi ce simbolizează fiecare lumânare, în funcție de culoarea acesteia

Ce simbolizează fiecare lumânare, în funcție de culoarea acesteia:

Înainte de a aprinde lumânări în casă (niciodată în număr par, deoarece numerele cu soț sunt specifice morților), este foarte important să alegi culoarea acestora, în funcție de lucrurile pozitive pe care vrei să le atragi asupra ta și a familiei tale.

LUMÂNAREA ALBASTRĂ
Lumânările albastre pot fi aprinse pentru un somn mai bun, fidelitate, succes la examene, promovare la serviciu și pace. Cea mai indicată zi pentru a aprinde lumânări albastre este ziua de joi, orientând-o în zona nord-est a casei tale.

CITEȘTE ȘI: CE SPUN ACESTE 9 GESTURI DESPRE TINE
LUMÂNAREA ALBĂ
Aceasta se aprinde pentru echilibrul emoțional, purificare, sănătatea animalelor de companie, naștere de copii și sănătate în general. Ziua propice: Sâmbătă (alungă duhurile rele). Puneți lumânările pe noptieră, orientate nord-vest.

LUMÂNAREA AURIE
Aprindeți lumânări aurii pentru tot ce înseamnă succes: putere de convingere, bani, relații comerciale îmbelșugate etc. Ziua specifică aprinderii lumânărilor aurii este sâmbăta, iar orientarea lor trebuie să fie sud-vest.

LUMÂNAREA NEAGRĂ
Aprindeți cu încredere lumânări negre pentru alungarea farmecelor, a necazurilor și a blestemelor, a duhurilor rele (dacă locuiți într-o casă bântuită de un spirit chinuit ce nu s-a înălțat cum trebuie la Ceruri). Ziua specifică aprinderii lumânărilor negre este sâmbăta și ele trebuie orientate nord-est.

LUMÂNAREA ROȘIE
Dacă doriți mai mult curaj, mai multe victorii, mai multă energie când vă simțiți obosiți și o relație de cuplu fără probleme, orientați mai multe lumânări roșii spre sud-est într-o zi de marți.

LUMÂNAREA VERDE
Este indicat a fi aprinsă pentru noi începuturi în viață, prosperitate în casă, sănătatea copiilor, recoltă bogată sau căsătorie. Ziua prielnică pentru aprinderea lumânărilor verzi este vinerea. Acestea trebuie orientate sud-est.

LUMÂNAREA MOV
Dacă ai lumânări de culoare violet (purpuriu) află că acestea te ajută să progresezi în businessul început, îți oferă protecție divină și te ajută să câștigi competiții slăbind adversarul în mod vizibil. Lumânările mov se aprind joia și trebuie orientate obligatoriu înspre sud-vest.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top