Connect with us

Revistateo.ro

Fanteziile sexuale care innebunesc orice barbat

Cuplu

Fantezia sexuală care înnebunește orice bărbat

Fantezia sexuală care înnebunește orice bărbat – acest mic joc erotic intre voi doi va va face mare placere amandurora, caci, natural, omul are nevoie sa domine si sa fie dominat!

Fantezia sexuală care înnebunește orice bărbat este cea în care acesta este legat de pat (de bunăvoie sau nu) și este dominat de iubita lui. Acest joc sexual este excitant pentru bărbat dar și unul privitu cu scepticism, deoarece femeia având controlul total asupra corpului său poate să facă orice din el.

Unora bărbați le place să fie dominați și nu neapărat să facă sex. Un bărbat va adora să-și vadă partenera o războinică îmbrăcată în latex, chinuindu-l cu tot felul de jocuri erotice. Iată cum poți pune în aplicare această fantezie și care sunt avantajele ei pentru tine:

CITEȘTE ȘI: 21 DE SFATURI CHEIE SĂ ÎȚI MENȚII VIE RELAȚIA SEXUALĂ

Citeste si: Cele mai bune ceaiuri afrodisiace

1. Dezbracă-l cu mare tact. Lasă-l să creadă că el deține controlul, până îi prezinți cătușele.

2. Roagă-l să se întindă pe spate și să se facă comod. Leagă-l la ochi și ademenește-l cu un toast cu șampanie sau whiskey crem.

3. Rămâi îmbrăcată și începe să savurezi nebunia. Leagă-i mâinile și picioarele de pat, astfel încât să îl imobilizezi total. Poți să îl mângâi încet pe picioare cu ajutorul unei pene de gâscă sau cu degetele tale.

4. Folosește-ți limba pentru a-i provoca plăcere, fără a-i atinge organele genitale! Sărută-l în acest timp și dezbracă-te treptat. Roagă-l să fie cuminte pentru că, în caz contrar, s-ar putea să scoți biciul.

5. Această fantezie sexuală nu este obligatoriu să se termine cu ”finalizare” deoarece cea care experimentează cel mai bine acest joc sexual ești tu, fapt pentru care nu se merită să îți strici distracția de la bun început.

6. Poți folosi diferite obiecte sau afrodisiace în acest ”contact” sexual cu sclavul tău, inclusiv frișcă.

7. Dacă stabiliți de comun acord să faceți sex și să întrerupeți acest joc chinuitor pentru el, încântător pentru tine, nu uita că cea mai importantă regulă rămâne valabilă: tu deții controlul și în actul sexual propriu-zis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top