Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

EXCLUSIV! TEO a luat carnetul de sofer!

Multi ani TEO a stat departe de volan, dar acum si-a luat inima in dinti si s-a dus la scoala de soferi. Intr-un interviu pe care il vom publica in aceasta seara, Teo ne-a povestit cum a ajuns ea sa dea pentru carnetul de sofer.

EXCLUSIV! TEO a luat carnetul de sofer!

TEO TRANDAFIR: Asta chiar a fost o intamplare „bazata” pe prietenii despre care tocmai m-ai intrebat. Mihaela Rotariu, prietena de suflet, s-a enervat intr-o zi din pricina ideilor preconcepute pe care le aveam referitor la femeia la volan si la mine, personal, in aceasta ipostaza.

M-a programat la scoala de soferi la un instructor INCREDIBIL care m-a asigurat ca totul va fi bine (o groaza de cunoscuti au luat carnetul din prima dupa scoala facuta cu el), am dat probele si am luat! Nici acum nu-mi vine sa cred! Am condus in Bucuresti, in afara la drum scurt, apoi la Fagaras la drum lung… si tot nu ma prea pricep. Dar abia am inceput!”, a declarat TEO.

Citeste aici interviul cu TEO.

2 Comments

2 Comments

  1. andone mihaela ramona

    2009-07-02T03:18:47+03:00 at 2009-07-02T03:18:47+03:00

    Bravo TEO , FELICITARI ! Ma bucur f tare . Cand te revad din pe ecran ?!?!? Am incredere in TINE .

  2. kristinka

    2009-07-14T22:46:09+03:00 at 2009-07-14T22:46:09+03:00

    TEO, cea draga inimii mele… Mi-ai luminat diminetile cu dragalasenia ta , cu naturaletea , cu simpaticele tale dimineti devreme…Am vrut sa-ti scriu de o mie de ori,dar simtul ridicolului a fost cel care m-a oprit.Cine sunt eu, sa-ti rapesc timpul?De fiecare 2 iunie am un gand bun si curat pentru tine,de fiecare martisor ma gindesc sa-ti aduca primavara tot norocul din lume,pentru ca meriti !!!Am suferit mult pentru toate nedreptatile care ti s-au facut si consider ca n-ai stiut sa te opresti la timp din a-ti oferi inima pe de-a intregul(sa ma ierti pentru indrazneala…)Demersul ti-a fost sincer si curat, dar cati au inteles asta?Iti doresc tot binele din lume si iti adresez sincere felicitari pentru carnetul de sofer!
    Cu tot dragul,k

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top