Connect with us

Revistateo.ro

MINERVA - "Ileana Ciuculete a pierdut ultima lupta" - Multe zodii se afla in PERICOL

Horoscop Minerva

EXCLUSIV MINERVA – „Ileana Ciuculete a pierdut ultima lupta” – Multe zodii se afla in PERICOL

Astrologul Revistei TEO a analizat harta astrologica a Ilenei Ciuculete si a declarat in EXCLUSIVITATE ca au existat semnale inainte ca Ileana sa piarda lupta cu o boala grea. De asemenea, astrologul a spus ca multe zodii se afla in PERICOL.

Horoscop Minerva saptamana 19 – 25 martie 2017 – PROBLEME DE SANATATE PENTRU ZODII

Ileana Ciculete, una din vocile de aur ale muzicii populare românești s-a născut în inima Olteniei, acolo unde ciocârliile cântă prin glasul femeii, la un început de toamnă aurie și luminoasă așa cum era și ființa ei. Ileana, era o Fecioară fascinantă ca persoană (Luna și Nodul Nord în Scorpion), locvace și optimistă, cu o vivacitate ieșită din comun, cu un mare respect pentru tradiția populară, dar și cu o sensibilitate și acuratețe cristalină a vocii (Neptun în Scorpion) care au făcut să urce pe scenă încă de la 15 ani. Cu toate acestea, viața nu a fost darnică cu ea, provocările au pus-o la încercare încă din copilărie, dar acest lucru nu a demoralizat-o, ci a transformat-o într-o luptătoate și la propriu și la figurat.

Horoscop Minerva luna aprilie 2017

Mihai Voropchievici: „Moartea Ilenei Ciuculete putea fi prevenita”

În întreaga sa carieră a înregistrat 30 de discuri și a fost premiată cu 3 Discuri de Aur și un Disc de Platină, iar în Serbia cu 1 Disc de Aur. Cadrul astral tensionat de lupta între greii galxiei: Saturn – Neptun, Pluto – Jupiter – Uranus, prefigura parcă tensiunile dintre oameni. Din păcate, Ileana a pierdut ultima luptă pământească. A plecat să le cânte, Îngerilor…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top