Connect with us

Revistateo.ro

Eu si sotul meu avem o casnicie fericita pentru ca locuim in case diferite

Stiri

Eu si sotul meu avem o casnicie fericita pentru ca locuim in case diferite

Lise are o casnicie fericita cu sotul ei Emil, de 31 de ani. Au copii impreuna, aceleasi idealuri si impartasesc aceleasi valori, insa nu impart aceeasi casa de 8 ani de zile. Pare ceva de neconceput, insa pentru ei acesta a fost lucru care le-a salvat mariajul.

Lise povesteste cum viata lor de cuplu incepea sa aiba de suferit si cele mai marunte detalii iscau certuri mari si tensiuni. Desi au incercat prin toate modalitatile posibile sa ajunga la un consens, se pare ca nici macar terapia de cuplu nu putea sa le promita o casnicie fericita in continuare. Relatia lor se imbunatatea pentru cateva saptamani, iar apoi lucrurile luau o alta intorsatura.

CITESTE SI: MOTIVE PENTRU CARE BARBATII IES DINTR-O RELATIE

Problema fundamentala era modul in care cei doi isi vedeau propria casa. Pare o prostie, insa Lise spune ca este o mare iubitoare de frumos is isi dorea o casa amenajata cu bun gust, insa dezordinea pe care o lasa Emil in urma lui de fiecare data cand lucra de acasa reflecta cu totul altceva.

Acest lucru declansa anxietate pentru Lise, mai ales ca sotul ei este un barbat introvertit care nu iubeste sa aiba musafiri. Existau mereu certuri pe aceasta tema, iar situatia se agravase mai mult decat ar trebui. Ea avea impresia ca el nu mai este omul cu care s-a casatorit si de aici au pornit o multime de drame.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. Una

    2016-05-06T14:07:22+03:00 at 2016-05-06T14:07:22+03:00

    Asta nu e casnicie..E o prietenie asa…mai aprofundata.Nu ai cum sa spui ca iubesti un om,ca e sotul si omul vietii tale..dar nu il suporti langa tine in casa si il vezi ca la programarea la dentist de 6 ori pe saptamana..Sa fie sanatosi ei daca se inteleg asa..mie mi se pare o foarte mare idiotenie,lipsa de respect si lasitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top