Connect with us

Revistateo.ro

mireasa

Inedit

Este incredibil DE FRUMOS ce a facut aceasta mireasa dupa ce a intrat in biserica

Aceasta mireasa i-a surprins pe toti invitatii cu intrarea pe care si-a facut-o in biserica. Vezi momentul inedit!

Se spune ca ziua nuntii este un moment memorabil, insa unele cupluri isi doresc ca invitatii sa isi aminteasca cununia lor pentru tot restul vietii.

Au mai fost miri sau mirese care au cantat, au dansat sau au interpretat un alt moment artistic insa, de obicei, aceste surprize sunt pastrate pentru petrecerea de dupa starea civila si cununia religioasa.

De aceasta data, mireasa a pregatit un moment inedit pentru intrarea sa in biserica. Stralucitoare, ca orice mireasa, vizibil emotionata si avandu-l pe tatal ei in dreapta, mireasa isi surprinde mirele cu o melodie superba.

Stiai ca la 9 ani de casnicie sarbatoresti NUNTA DE SALCIE? VEZI AICI ce spune traditia pentru fiecare an de casatorie

CITESTE SI: EMOTIONANT! Ce a facut aceasta mireasa din dragoste pentru bunica

Ronny, mirele, zambeste necontenit din clipa in care isi vede aleasa inimii, insa nu se asteapta ca momentul sa fie de 10 ori mai impresionant.

La cateva clipe dupa ce intra in biserica din Norvegia, mireasa Maria se indreapta spre altar, impreuna cu tatal ei, dar in mana are… un microfon. Dupa cativa pasi, mireasa incepe sa cante o piesa emotionanta: „You raise me up”, intr-o interpretare fantastica.

Chiar si tatal miresei a interpretat cateva versuri din melodie, schimbandu-le putin cu alte varianta, prin i-a spus viitorului sau ginere: „Este momentul sa ti-o dau pe fiica mea. Stii ca este momentul, asa ca te rog sa ai grija de ea.”

Mirele abia isi stapaneste lacrimile si este vizibil emotionat in timp ce mireasa sa, acompaniata de corul bisericii ii canta piesa in biserica, cu putin timp inainte sa se casatoreasca. De asemenea, restul invitatilor sunt emotionati in timpul momentului artistic, iar unii dintre ei lacrimeaza.

Sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top