Connect with us

Revistateo.ro

ERROR! NU asa trebuie sa te razi la subrat!

Stiri

ERROR! NU asa trebuie sa te razi la subrat!

ERROR! NU asa trebuie sa te razi la subrat! Subratul este o zona extrem de sensibila, expusa multor riscuri atunci cand nu te razi corect.

Nu toate femeile suporta ceara sau aparatul pentru epilat, asa ca recurg la varianta clasica a lamei de barbierit. Exista anumite greseli care se fac in momentul epilarii subrat, greseli care pot duce la iritatii ale pielii sau cresterea unor furuncuri ce pot fi eliminati doar prin excizie.

FARA SAPUN
Niciodata sa nu te dai cu lama de ras pe pielea de subrat uscata sau aplicand sapunul. Foloseste o spuma de ras sau un gel special pentru asa ceva. Sapunul contine anumite chimicale care la contact cu lama de ras ar putea sa iti irite pielea extrem de tare, senzatia fiind cea de arsura.

CITESTE SITOP 6 TRUCURI DE FRUMUSETE PE CARE NU TI LE-A ZIS NIMENI

APARAT DE RAS DE UNICA FOLOSINTA
Folosind de mai multe ori acelasi aparat de ras te condamni singuri la diferite boli de subrat. Foloseste o singura data aparatul si nu insista prea mult pe zona sensibila, nu da de doua sau de trei ori pentru ca iti pot taia pielea.

ANTIPERSPIRANTUL
Multe femei folosesc dupa ce s-au ras un spray pentru subrat, ceea ce este profund eronat. Pielea are nevoie de timp pentru a se calma, avand in veder ca tocmai a suferit o trauma, chiar daca din punctul tau de vedere este benefica epilarea. Nu asa vor crede insa si porii tai. Asteapta circa 30 de minute pana sa aplici deodorantul sau antiperspirantul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top