Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Era pe punctul de a se casatori, cand preotul a facut un anunt. Ceremonia s-a oprit imediat

Ziua nuntii este o zi pe care fiecare femeie o asteapta cu mare nerabdare si are o multime de asteptari fata de marele eveniment.

Daca la ortodocsi, mirii merg la biserica si preotul oficiaza slujba fara mari interventii din partea celor doi, la catolici, mirii au o mai mare libertate.

Asa s-a intamplat si in cazul lui Elizabeth si al lui Alan Hale, care au avut parte de o nunta cu totul speciala, pe care ei si invitatii lor o vor tine minte toata viata.

In timpul ceremoniei, pastorul s-a oprit din discurs, pentru a face un anunt neasteptat.

Elizabeth si invitatii au aflat ca Alan are o mare surpria pentru mireasa lui, iar inainte dea o saruta, trebuia sa faca un singur gest.


Fara sa stea pe ganduri, Alan a plecat de langa sotia sa, s-a asezat la pian si a inceput sa ii cante o piesa, special compusa pentru ea si care a luat prin surprindere pe toata lumea.

Citeste si: A taiat o singura bautura din dieta sa si a slabit 62 de kilograme. Este de nerecunoscut

Denumita „My love”, piesa lui Alan a facut-o pe mireasa si pe invitati sa planga si sa isi imagineze ca povestea celor doi va fi nemuritoare peste ani, iar copiii si nepotii lor vor vedea cat de frumos a inceput vita celor doi ca sot si sotie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top