Connect with us

Revistateo.ro

Elimina plictiseala din relatie in 3 pasi

Stiri

Elimina plictiseala din relatie in 3 pasi

Vrei sa elimini plictiseala din relatie? In doar 3 pasi simpli vei reusi sa readuci zambetul pe buzele partenerului tau si vei scapa de nepasare. Nu de putine ori un cuplu se poate confrunta cu plictiseala si monotonia. Desi pare a nu fi ceva grav, acestea pot conduce chiar si al destramarea relatiei in unele cazuri. Cei doi isi pierd interesul si incep sa gaseasca lucruri mai atractive in alte parti.

Daca in relatia ta a intervenit plictiseala urmeaza acesti 3 pasi!

1. Nu te ingrjora si nu iti face mai multe probleme decat este cazul. Este absolut normal ca in relatia voastra sa intervina la un moment dat plictiseala, mai ales daca sunteti impreuna de foarte mult timp. Nu este cazul sa faci o drama din acest lucru, ci mai degraba ar trebui sa cauti solutii. Nu inrautati lucrurile ingrijorandu-te atunci cand nu este cazul.

CITESTE SI: SEMNE CA TE INSEALA CU PRIETENA TA

CITESTE SI: CUM RECUNOSTI UN BARBAT INFIDEL DUPA ASPECTUL FIZIC

2. Descopera motivul pentru care v-ati plictisit unul de altul. Totul se intampla cu un motiv, iar uneori o problema minora poate avea radacini adanci. Analizeaza situatia in care va aflati tu si partenerul tau si pune-ti cateva intrebari. Te mai simti atrasa de el? Mai aveti o viata sexuala activa? Va mai spuneti cuvinte frumoase? Sunteti pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba despre familie si prieteni? Raspunsurile te pot conduce la cauza problemei pe care ati intampinat-o.

3. Fa un plan care sa ajute la rezolvarea situatiei. Acum ca ai descoperit de unde porneste totul, fa tot ce iti sta in putinta sa remediezi lucrurile. Daca ai ajuns la concluzia ca trebuie sa lupti pentru a inlatura plictiseala din relatie trebuie sa te inarmezi cu rabdare. Comunica mai mult cu cel de langa tine si vorbeste-i delicat despre ceea ce simti. S-ar putea sa rezolvati problema mai repede decat te astepti!

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top