Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Elena a murit însărcinată în 5 luni. Au crezut că mâncarea a fost de vină. Ce au găsit medicii în corpul tinerei

Știrea despre tânăra de 21 de ani care a murit împreună cu copilul ei nenăscut a bulversat România sâmbătă.

Inițial se credea că fata din Huși s-a stins de la mâncare. Astăzi, raportul medical despre femeia care a decedat gravidă fiind în 5 luni a fost publicat.

Resturile alimentare descoperite în căile aeriene i-au dus pe medici cu gândul că fetei i s-a făcut rău în timp ce dormea, însă autopsia a scos la iveală altceva.

„Potrivit raportului medico-legal preliminar, cauza decesului femeii de 21 de ani a fost o cardiopatie pe care o avea din antecedente”, a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, conform Adevărul.ro.

Concluziile în urma autopsiei infirmă prima ipoteză privind cauza morții gravidei. Tânăra din Huși se afla în momentul tragediei în localitatea vasluiană Bălești din comuna Cozmești.

Fata a mers să își ajute părinții la muncile agricole, iar vineri, înainte să se stingă din viață a curățat porumb până la orele amiezii, scriu cei de la Adevărul de Vaslui.

CITEȘTE ȘI: În ziua nunții, mirele și mireasa făceau câteva fotografii. La un moment dat, mirele a dispărut. Ce s-a întâmplat

Cea care a observat că tinerei i s-a făcut rău după ce a mâncat a fost sora mai mică a Elenei. Familia a chemat de urgență ambulanța. Au sunat la 112, iar mașina a venit imediat.

A sosit un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, iar medicul a încercat să o resusciteze mai multe minute. A fost în van.

CITEȘTE ȘTIREA URMĂTOARE: A rămas gravidă în timp ce era în comă

Cotidianul spaniol El Pais a scris in urma cu cativa ani despre o femeie care a ramas insarcinata in timp ce era in coma. Cazul a creat mare valva la acea vreme si chiar si in ziua de azi produce stupoare.

Femeia a ramas gravida in anul 1996, in timp ce era tinuta in viata de aparate de mai bine de 10 ani. Avea 29 de ani la acea vreme, era blonda si ochii ei erau albastri.

Femeia era internata de mai bine de 10 ani intr-un spital din Rochester, in nordul metropolei New York. Familia ei nu a dorit sa vorbeasca despre aceasta tanara si a decis sa nu intrerupa sarcina.

Politistii au deschis ancheta in acest caz, iar concluzia la care au ajuns este ca tanara a fost violata in spital. Acest caz a deschis ample dezbateri in Statele Unite privind siguranta pacientilor in spitale.

La finalul lunii decembrie 1996, personalul care se ocupa de pacienta internata la Westfall Health Care Center a observat burta femeii, iar banuielile lor s-au confirmat la ecografie. Tanara avea deja 4 luni.

Avocatul familiei, Jolin Parrinello, a declarat pentru New York Times ca familia a decis sa nu fie intrerupta sarcina. Si-a asumat orice risc. “A fost o alegere dificila, pentru ca nimeni nu poate anticipa viitorul ei si al copilului. Posibilitatea ca amandoi sa supravietuiasca este foarte mica”, a spus atunci avocatul.

Mai mult, parintii fetei au spus ca au luat aceasta decizie pentru ca o cunosc foarte bine pe fata lor. Ea nu ar fi avortat niciodata. Tanara a ajuns in spital in anul 1985, in urma unui grav accident rutier. Din 1985 pana in 1996, fata a fost internata la spital si tinuta in viata de aparatele medicale.

Dennis Vacco, unul dintre reprezentantii Departamentului de Justitie din America de la acea vreme, declara in 1996 ca anual primeste peste 1.000 de plangeri in care sunt denuntate abuzurile sexuale in spitale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top