Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Elena Merișoreanu, Ileana Ciuculete a murit – Condoleante, nu imi vine sa cred!

Elena Merișoreanu, șocată de moartea prietenei sale, Ileana Ciuculete! Elena Merișoreanu, cântăreață de muzică populară și bună prietenă cu Ileana Ciuculete a intrat în direct, în această seară, la emisiunea „Răi da’ Buni” de la Antena Stars, pentru a deplânge dispariția fulgerătoare a artistei.

”Am aflat că Ileana a murit chiar de la soţul ei. O cunoşteam de mult timp. E groaznic. Nu-mi vine să cred. Recent am fost împreună. Nu era internată în spital. Spunea că nu se simte bine, o răceală, nu era bolnavă grav. Regret că nu m-am dus. Dumnezeu să o ierte. Era o femeie minunată, mereu era la petreceri, ea nu spunea nu”, a mărturisit Elena Merişoreanu, printre lacrimi, în emisiunea prezentată de Mihai Morar.

Sumar stire – Ileana Ciuculete a murit

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, după ce Ileana Ciuculete a murit”>Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, după ce Ileana Ciuculete a murit

Ileana Ciuculete a murit. Pe 8 martie a aflat diagnosticul, iar acum 3 zile i s-a spus că nu mai are nicio șansă

Boala banala de care suferea Ileana Ciuculete

Cine a fost Ileana Ciuculete

A murit Ileana Ciuculete

CITESTE AICI – Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, după ce Ileana Ciuculete a murit

Cine a fost Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete a murit la 59 de ani.

Ileana Ciuculete s-a născut în comuna Vela, Sat Gubaucea din județul Dolj la data de 20 septembrie. La vârsta de doar 14 ani Ileana a debutat în Ansamblul Nicolae Bălcescu din Craiova.

Ileana Ciuculete a avut două căsătorii eșuate, după care l-a cunoscut pe Cornel Galeș. Pe acesta din urmă îl considera bărbatul ideal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top