Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

E premieră: Uite ce se va întâmpla cu YouTube!

Întrucât serviciul YouTube are deja tot mai mare concurență și utilizatorii de telefoane inteligente sunt nemulțumiți de felul în care pot asculta muzică de pe acest canal, cei de la Google s-au gândit să scoată Youtube-ul de pe țeava… de Internet.

Utilizatorii vor putea asculta muzică offline și asta datorită unor modificări pe care aplicația Youtube le va suferi în următoarea perioadă. Oficialii de la YouTube își încalcă propriile principii, și anume, serviciul a fost gândit pentru a funcționa numai online.

CITEȘTE ȘI: 5 MITURI DESPRE ÎNGRIJIREA DINȚILOR
Odată cu accesarea canalului de YouTube în varianta offline, utilizatorii vor avea muzică gratuită și cele mai tari și noi clipuri oriunde s-ar afla. Butonul Cast, prin care pot fi trimise clipuri pe Smart TV, Chromecast sau Apple TV a devenit deja permanent.

Cei de la AndroidPolice au descoperit un lucru incredibil pentru tehnologie: „Editorii AndroidPolice au demontat codul din spatele aplicaţiei YouTube pentru a descoperi câteva linii de cod referitoare la redarea offline de conţinut audio”, notează playtech.ro.

Site-ul YouTube a fost creat în februarie 2005 de trei foști angajați ai companiei PayPal. În anul 2006, Google a cumpărat YouTube cu suma de 1,65 miliarde de dolari, fiind deținut și în clipa de față de gigantul motor de căutare. Sloganului site-ului este „Broadcast yourself” și oferă numai conținut video.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top