Connect with us

Revistateo.ro

Dorian Popa

Inedit

Dorian Popa vine in echipa Kanal D

Dorian Popa, membrul formatiei Lala Band, se alatura echipei Kanal D si va putea fi urmarit de fanii sai in cel mai fierbinte show al verii, „O iubire de-o vara”, prezentat de Ilinca Vandici si Liviu Varciu, incepand din 28 iulie.

Dorian Popa traieste “O iubire de-o vara”, la Kanal D Dorian Popa, membrul formatiei Lala Band, se alatura echipei Kanal D si va putea fi urmarit de fanii sai in cel mai fierbinte show al verii, „O iubire de-o vara”, prezentat de Ilinca Vandici si Liviu Varciu, incepand din 28 iulie. Dorian va incinge noptile cu cele mai tari hit-uri mixate la platane, si va fi partener de discutii cu Liviu Varciu, in echipa baietilor.“Vestea ca voi putea lucra alaturi de Ilinca Vandici si Liviu Varciu pentru emisiunea m-a luat prin surprindere!

Sunt incantat ca producatorii s-au gandit la mine. Proiectul va fi distractia perfecta pentru vara aceasta, pentru ca va contine supradoza de energie si muzica buna, pe care eu o voi alege cu mare atentie! Cu , serile din timpul saptamanii vor fi cel putin la fel de distractive ca cele din weekend!”, a spus Dorian Popa.Nicoleta Matea este barmanita sexy in „O iubire de-o vara”Si cum cocktailurile sunt menite vara sa racoreasca, dar si sa incinga spiritele, show-ul „O iubire de-o vara” se bucura de prezenta unei barmanite cu vino-ncoace.

Nicoleta Matea

Nicoleta Matea va prepara cele mai savuroase cocktailuri pentru invitati si va sustine, alaturi de Ilinca Vandici, alegerile fetelor dornice sa isi gaseasca o iubire de-o vara.” inseamna bucurie, savoare, putina nebunie, fluturi in stomac. Rolul meu imi aduce aminte de basmele cu vrajitoare care preparau acele potiuni care ii faceau pe tineri sa se indragosteasca. Cocktailurile preparate de mine vor avea astfel de efecte magice, pentru ca ingredientul de baza in alcatuirea lor va fi pasiunea”, a spus Nicoleta Matea.Show-ul “O iubire de-o vara”, prezentat de Liviu Varciu si Ilinca Vandici, va fi transmis in direct la Kanal D, incepand din 28 iulie, de luni pana vineri, de la ora 22.15, de la piscina Aqua Garden Militari Residence.

Dorian va incinge noptile cu cele mai tari hit-uri mixate la platane, si va fi partener de discutii cu Liviu Varciu, in echipa baietilor.

“Vestea ca voi putea lucra alaturi de Ilinca Vandici si Liviu Varciu pentru emisiunea m-a luat prin surprindere! Sunt incantat ca producatorii s-au gandit la mine. Proiectul va fi distractia perfecta pentru vara aceasta, pentru ca va contine supradoza de energie si muzica buna, pe care eu o voi alege cu mare atentie! Cu , serile din timpul saptamanii vor fi cel putin la fel de distractive ca cele din weekend!”, a spus Dorian Popa.

Nicoleta Matea este barmanita sexy in „O iubire de-o vara”

Si cum cocktailurile sunt menite vara sa racoreasca, dar si sa incinga spiritele, show-ul „O iubire de-o vara” se bucura de prezenta unei barmanite cu vino-ncoace. Nicoleta Matea va prepara cele mai savuroase cocktailuri pentru invitati si va sustine, alaturi de Ilinca Vandici, alegerile fetelor dornice sa isi gaseasca o iubire de-o vara.

„Inseamna bucurie, savoare, putina nebunie, fluturi in stomac. Rolul meu imi aduce aminte de basmele cu vrajitoare care preparau acele potiuni care ii faceau pe tineri sa se indragosteasca. Cocktailurile preparate de mine vor avea astfel de efecte magice, pentru ca ingredientul de baza in alcatuirea lor va fi pasiunea”, a spus Nicoleta Matea.

Show-ul “O iubire de-o vara”, prezentat de Liviu Varciu si Ilinca Vandici, va fi transmis in direct la Kanal D, incepand din 28 iulie, de luni pana vineri, de la ora 22.15, de la piscina Aqua Garden Militari Residence.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top