Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir prezintă emisiunea „Vrei să fii milionar?” la Kanal D

Vrei sa fii milionar

Teo Trandafir prezintă emisiunea „Vrei să fii milionar?” la Kanal D

Emisiunea Vrei să fii milionar, revin din toamnă la Kanal D cu Teo Trandafir în rol de prezentatoare. Este pentru prima dată când acest format este prezentat de o femeie.

Emisiunea „Vrei să fii milionar” împlinește 20 de ani de când este difuzată

„Vrei să fii milionar?”, cel mai iubit show de cultura generala din istoria televiziunii mondiale, revine in aceasta toamna, la Kanal D, cu Teo Trandafir prezentatoare!

„Vrei să fii milionar?”, cel mai popular quiz show de Prime Time din istoria televiziunii, revine in grila de toamna Kanal D, avand-o la pupitrul de prezentator pe Teo Trandafir. Teo este cea mai iubita si apreciata vedeta din Romania. Suspansul, tensiunea permanenta ce deriva din modul de realizare a formatului si miza uriasa a acestuia au facut din „Vrei să fii milionar?” o emisiune de succes. Show-ul a inregistrat audiente uriase in cele trei sezoane de difuzare la Kanal D. Teo Trandafir va aduce un plus de prospetime formatului punandu-si amprenta inconfundabila in economia show-ului autohton, prin inteligenta sclipitoare, umor si empatie.

Teo Trandafir, despre Vrei să fii milionar: Ii astept pe toti cei care au implinit varsta de 18 ani să se înscrie la casting

„Atractia dintre acest format si mine e uriasa, firul care ne uneste vine din admiratia mea pentru oamenii inteligenti, cu bun-simt si reactie corecta, adecvata contextului.

Vreau sa intre cat mai multa lume in Clubul milionarilor. Sa curga cu milioane. Si aici intervin inteligenta, cartea, cititul… Ii astept pe toti cei care au implinit varsta de 18 ani, care sunt prieteni cu cartea, informatia si care vor sa castige un ban cinstit sa se inscrie la emisiune.

Promit sa le fiu alaturi si sa ma bucur cu ei la fiecare prag pe care il vor depasi si care ii va duce mai aproape de marele premiu de un milion de lei. Imi doresc mult ca zicala sa aiba corespondent in realitate”, a declarat Teo Trandafir.

Iată cum te poți înscrie la emisiune

In 2011, Kanal D incepea in forta difuzarea ”Vrei să fii milionar?”, au urmat trei sezoane in care show-ul a inregistrat audiente remarcabile. Castigurile concurentilor de la „Vrei să fii milionar?”au insumat o cifra uriasa, de aproximativ 2 milioane lei.

Toti cei interesati sa participe la concursul televizat se pot inscrie la casting accesand casting.kanald.ro .

„Vrei să fii milioanar?” este cel mai cunoscut format quiz din lume. A fost produs pentru prima data in Marea Britanie, pe reteaua ITV, in septembrie 1998.

Vrei să fii milionar? de 20 de ani pe ecrane

De altfel, anul acesta se implinesc doua decenii de cand „Vrei să fii milionar?” intra in casele telespectatorilor din intreaga lume. Show-ul a devenit la scurt timp de la lansare un fenomen din punct de vedere al ratingului, cu o audienta medie de 19 milioane de telespectatori. De atunci formatul a fost prezent in peste 120 de tari.

Impactul pe care l-a avut „Vrei să fii milionar?” la nivel social e unul considerabil, pornind de la apartitia unei game complexe de produse interactive, aplicatii educationale care au la baza jocul si pana la filmul de succes „Slumdog Millionaire”, castigator al premiului Oscar, ce are in centrul povestii chiar celebrul concurs. Formatul „Vrei să fii milionar?” a castigat zeci de premii la nivel mondial, inclusiv un premiu BAFTA, o distinctie Emmy, sapte premii nationale de televiziune in Marea Britanie. In Romania, emisiunea „Vrei să fii milionar?”, difuzata la Kanal D, a obtinut o serie de distinctii, dintre care si Premiul TV Mania pentru Cea mai buna emisiune de divertisment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Vrei sa fii milionar

To Top