Connect with us

Revistateo.ro

Disputa in DIRECT la TEO SHOW: Monica Tatoiu VS Ilie Marinescu

Inedit

Disputa in DIRECT la TEO SHOW: Monica Tatoiu VS Ilie Marinescu

Tema emisiunii de astazi, cum sa iti tii copilul sub control, a creat o mica disputa intre invitati. Mai precis domnul Ilie Marinescu a contestat ideile prezentate de Monica Tatoiu, referitoare la cresterea unui copil si educarea lui.

„Daca asa ati educat dumneavoastra copiii, carora le-ati fost profesoara, imi dau seama ce note au luat. (…) Daca eram elevul dumneavoastra, plecam de la ora”, i-a spus Ilie Marinescu, doamnei Monica Tatoiu la TEO SHOW.

Monica Tatoiu nu s-a lasat mai prejos si la atacat pe domnul Marinescu, inercand sa-i explice ca doua persoane pot avea puncte de vedere diferite.

Ce s-a intamplat mai exact, puteti vedea in videoclipul de mai jos.

1 Comment

1 Comment

  1. Nikol

    2014-05-27T18:20:23+03:00 at 2014-05-27T18:20:23+03:00

    Teo, zau asa, nu stiu cine hotaraste in legatura cu invitatii, dar uneori chiar sunt obligata sa schimb canalul. Am incercat sa inghit emisiunile in care apareau Mihaela Tatu, Costin Marculescu, mai schimbam cand vorbeam ei, mai reveneam apoi, dar cand am vazut-o pe Tatoiu chiar mi s-a intors stomacul pe dos definitiv si am schimbat canalul fara sa mai revin nici macar o secunda. Cui i-a venit ideea de a invita nesuferita asta batrana, proasta si increzuta??? Eu ma astept de fiecare data sa vad oameni de valoare, in niciun caz sclerozati cu fumuri.
    Apropo: super tare emisiunea in care l-ai invitat pe Razvan Ciobanu fata in fata cu tipa aceea Consuelo din Monaco sau asa ceva. Baiat super destept Razvan, foarte tare!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top