Connect with us

Revistateo.ro

Diferente dintre magia alba si magia neagra. Cum stii ca le-ai cazut victima

Stiri

Diferente dintre magia alba si magia neagra. Cum stii ca le-ai cazut victima

Oamenii de la tara se ghideaza dupa o serie de obiceiuri si superstitii, iar despre magia alba si magia neagra, practicata de vrajitoare ori, uneori, chiar de preoti, se vorbeste in soapta.

Fiecare tip de magie are un scop precis. Obiectivele pe care le urmareste magia alba sunt diferite de cele vizate de magia neagra.

Se spune ca cel care practica magia alba (vrajitoare, vraci, preot sau orice persoana cu puteri supranaturale) nu intervine direct in viata unei persoane, ci respecta sentimentele sale. Magia alba nu lucreaza pentru razbunari, rascumparari sau schimbarea atitudinilor celor din jur fata de o terta persoana.

De cealalta parte, cel sau cea care practica magia neagra nu tine cont de sentimentele si trairile celorlalti.
Acesta exploateaza fara limite emotiile si vulnerabilitatile oamenilor din jur si isi foloseste puterea pentru a-i domina emotional pe ceilalti. Practicantul magiei negre exploateaza inclusiv cele sfinte cu scop malefic, pentru propriul profit.

Uite cum te afecteaza farmecele chiar daca nu crezi in ele

PARINTELE ILARION ARGATU : cea mai mare invatatura si cea mai puternica rugaciune

In mare, acestea sunt caracteristicile practicantilor acestor tipuri de magie, insa nu tot timpul magia alba este buna si cea neagra este atat de amenintatoare. Magia neagra poate fi folosita pentru protejarea casei, a ogorului, a familiei, de spiritele rele.

Inca o dilema: ce se intampla atunci cand practicantul magiei albe ingradeste libertatea celuilalt ‘spre binele lui’? Ce se intampla atunci cand cel ‘alb’ lucreaza pentru dragoste fara consimtamantul unui tert?

Cine este negru si cine este alb in aceasta situatie? Iata cateva semnale ca esti victima acestor tipuri de magie.

1. Ai o stare generala proasta

Unul dintre semnele farmecelor care ti se fac este starea proasta si inexplicabila pe care o simti dintr-odata, desi nu ai motive sa te intristezi. Practicantii magiei negre pot lucra la autostima unei persoane astfel incat sa se simta inferioara, urata, fara valoare.

2. Ai probleme la serviciu aparute din senin

Daca nu reusesti sa te angajezi desi ai un CV stralucit sau ai probleme la munca din senin, cineva iti poarta sambetele.

3. Nu reusesti sa iti gasesti sufletul pereche

Ti se intampla sa ramai singur/a de fiecare data cand gasesti pe cineva? Relatiile dureaza prea putin sau nici macar nu incep? Chiar si practicantii magiei albe pot destabiliza emotional o persoana. O deceptie din dragoste sau comportamentul tau fata de fosta pereche sunt motive suficiente ca aceasta sa isi doreasca sa ramai in solitudine pe vesnicie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top