Connect with us

Revistateo.ro

Semne că ești înconjurat de energii negative

Bizar

Semne că ești înconjurat de energii negative

Multe dintre stările proaste de zi cu zi pot fi explicate. Fără să vrem, ne influențăm unii pe ceilalți, facem schimb de energii, de stări de spirit, iar acestea nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune.

Iată câteva semne că ești înconjurat de energii negative:

1. Ești obosit indiferent cât de mult te odihnești. De fapt, aici pot fi două cauze: cea medicală (oboseala cronică poate fi semnul mai multor afecțiuni și e musai să mergi la medic) sau cea energetică. Dacă pe parcursul zilei obosești ușor, deși analizele tale au ieșit bune, înseamnă că cineva s-ar putea să vă poarte sâmbetele.

2. Pierzi lucruri de care ai grijă ca de ochii din cap: chei, bani, carduri, accesorii. O persoană care se gândește cu ură la tine sau cu patimă, cu dorință de a-ți face rău poate reuși prin simpla transmitere a acelor gânduri. Tocmai de aceea este indicat să eviți stresul cât mai mult.

CITESTE SI: Semne că ești ținta unor blesteme. Cum scapi de ele

3. Te stresezi din te-miri-ce. Asta înseamnă că s-ar putea ca anumite persoane să fi transferat din energia lor asupra ta exact acele vibrații joase, negative. Ai simțit vreodată că după o întâlnire cu o persoană te-ai simțit mai slăbit sau mai stresat fără să fi schimbat măcar câteva vorbe?

4. Ai coșmaruri. Dacă nu reușești să te odihnești pentru că te urmăresc anumite imagini în vise, s-ar putea să te confrunți cu demonii interiori ai unor așa-ziși prieteni. Oamenii încărcați negativi reușesc să transfere din pesimismul și fricile lor celor din jur, mai ales dacă aceștia încearcă să îi ajute mult prea mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top