Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

DIETA PERFECTĂ: 6 alimente la care să renunți

DIETA PERFECTĂ: 6 alimente la care să renunți:

1. MÂNCAREA CONGELATĂ
Pentru ca ingredientele naturale ale alimentelor să dureze cât mai mult, producătorii adaugă un plus de sodiu. Însă sodiul nu este benefic în dietă deoarece contribuie la retenția de lichide, fapt pentru care te vei simți mereu mai balonată.

CITEȘTE ȘI: 5 ALIMENTE PE CARE NU AI VOIE SĂ LE REÎNCĂLZEȘTI

2. BATOANE CU FIBRE
Consumul de fibre trebuie să fie unul constant de-a lungul zilei și nu trebuie să te rezumi un singur baton. Ba chiar este indicat să nu consumi deloc decât să îți păcălești organismul cu doar câteva grame de cereale cu fibre.

3. ALIMENTELE LIGHT
Acestea nu te ajută să slăbești, iar aici se produce psihologia inversă. Mai multe studii arată că oamenii consumă cu 30% mai multe alimente dacă știu despre ele că sunt bune pentru sănătate, însă orice consumat în exces poate deveni un rău, inclusiv iaurturile degresate.

4. SUCURILE
Sucurile nu te ajută să duci o dietă perfectă. Pentru 180 ml de suc natural de portocale e nevoie de cel puțin 3 portocale sau 4. Problema apare când bei sucul de portocale deoarece ingeri toate caloriile fără fibra naturală care este sățioasă și benefică.

5. BĂUTURI ÎNDULCITE ARTIFICIAL
Băuturile cu îndulcitori artificiali îți păcălesc creierul astfel încât acesta să ceară alimente nesănătoase pentru a consuma aditivii ce țin loc de zahăr.

6. BĂUTURILE ALCOOLICE
Orice expert în nutriție, mai bine sau mai prost pregătit, îți va interzice să bei whiskey, bere, vodkă sau vin. Alcoolul conține calorii goale care nu te ajută la a slăbi sănătos și nici bine nu fac la sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top