Connect with us

Revistateo.ro

Dieta miraculoasă a lui Oprah Winfrey. Celebra prezentatoare a slăbit 41 de kg în 11 luni

Cura de Slabire

Dieta miraculoasă a lui Oprah Winfrey. Celebra prezentatoare a slăbit 41 de kg în 11 luni

Celebra prezentatoare Oprah Winfrey a slăbit miraculos cu ajutorul unei diete. În doar 11 luni, ea a reușit să scape de 41 de kilograme.

Pentru că multe dintre femei se confruntă cu problemele kilogramelor în plus, celebra prezentatoare, în vârstă de 63 de ani, a decis să le împărtăşească secretul ei în cadrul unei emisiuni.

CITEȘTE ȘI: Medicul Alexandru Vlad Ciurea, despre „dieta creierului”: „Este important ce îi furnizăm acestui organ”

Potrivit one.ro, Oprah Winfrey a vorbit despre dieta pe care a adoptat-o pentru a slăbi 41 de kilograme. Ea a mărturisit că a început să aibă trei mese pe zi şi două gustări. Prezentatoarea tv a prezentat pe scurt cum arată o zi din meniul de dietă de care ţine cont.

Dieta miraculoasă a lui Oprah Winfrey

Micul dejun: 1 felie de pâine prăjită, ⅛ de avocado, un ou prăjit şi o roşie medie.

Prânz: paste cu creveţi

Gustare: Şerbet de fructe proaspete cu fructe de pădure şi mentă

Cina: Cod glazurat cu legume şi orez brun

Gustare: Popcorn şi chipsuri Kale

Te poate interesa și: Dieta neobișnuită, dar eficientă, a vedetelor

Dacă vrei să slăbești, atunci ai putea încerca una dintre dietele care le ajută pe vedete să slăbească. Află care este dieta neobișnuită care le ajută pe celebrități să scape de kilogramele în plus și să își mențină silueta.

Dieta neobișnuită, dar eficientă, a vedetelor

Jennifer Lopez folosește uleiul de grapefruit pentru a se menține în formă. Aroma acestuia are un impact puternic asupra enzimelor ficatului. Rezultatul este acela că vei scăpa de kilogramele în plus. Se pare că vedeta are mereu la îndemână acest ulei care o ajută să își mențină silueta sau să slăbească.

Pentru a slăbi după naștere, Victoria Beckham a redus porțiile de mâncare. Astfel a redus și numărul kilogramelor. Bineînțeles, trebuie să știi că este estențial să consumi alimente sănătoase, care nu au nici un aport caloric foarte mare. Astfel vei reuși să scapi de kilogramele nedorite și să ai silueta la care visezi.

În anul 2006, Byonce a reușit să slăbescă folosind dieta care poartă numele de ”Lemonade”. Pentru a urma această dietă, trebuie să consumi un amestec ce conține apă, suc de lămâie, pepene roșu și sirop de arțar.

Se pare că Miranda Kerr reușește să se mențină în formă cu ajutorul uleiului de cocos. Vedeta ia în fiecare dimineață câte o lingură ce conține acest ulei. Asta pentru că ajută digestia și, în plus, previne balonarea.

Dieta Christinei Aguilera este una neobișnuită și ingenioasă. Se pare că vedeta avea o dietă bazată pe culoarea alimentelor. În fiecare zi consuma alimente care aveau o anumită culoare.

Și dieta Madonnei este una neobișnuită. Vedeta urmează o cură de detoxifiere cu apă sau suc atunci când este lună plină sau lună nouă.

Dietele de mai sus sunt unele mai puțin obișnuite, însă vedetele apelează la ele pentru a reuși să slăbească și să se mențină în formă.

DIETELE BIZARE ale vedetelor

Mariah Carey – Dieta Violet.
Intr-o lupta continua cu greutatea, cantareata se lauda ca si-a gasit echilibrul cu ajutorul dietei violet. Mai precis, Mariah mananca timp de trei zile in fiecare saptamana doar alimente de culoare mov, cum ar fi strugurii sau vinetele. Chiar daca nutritionistii nu recomanda metoda artistei de peste Ocean, se pare ca-n cazul ei functioneaza perfect.

Beyonce – Apa cu piper
Considerata una dintre cele mai sexy artiste din lume, Beyonce recurge si ea la o metoda neobisnuita de a se mentine in forma. Cantareata bea timp de doua saptamani doar apa cu piper sau sirop, fara sa manance. O metoda nerecomandata, ar spune specialistii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top