Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu SUC DE PĂTRUNJEL

Stiri

Dieta cu SUC DE PĂTRUNJEL. Trebuie să o încerci!

Dieta cu SUC DE PĂTRUNJEL. Trebuie să o încerci! Această plantă vine cu o serie de beneficii pentru sănătate, iar cei care au încercat dieta cu pătrunjel spun că au reuşit să dea jos chiar şi patru kilograme în decurs de o săptămână.

Pătrunjelul conţine o mulţime de vitamine (A, B, C, K), fier, potasiu, fiind ideal în dietele de slăbit, pentru că nu expune organismul la niciun fel de pericol, aşa cum o face o cură de slăbire drastică.

CITEŞTE ŞI: Cele mai sănătoase COJI de fructe şi legume

Pe lângă proprietăţile pătrunjelului se află şi efectul său detoxifiant şi poate reduce considerabil pofta de mâncare, iar astfel nu-ţi va fi foame tot timpul. În plus, ajută la eliminarea apei din organism, luptă împotriva balonării şi menţine un nivel optim de zahăr în sânge. Mai mult decât atât, consumul de pătrunjel se recomandă şi celor care au fluctuaţii de greutate, nu doar celor care vor să slăbească.

Cum prepari un suc de pătrunjel delicios?

Ai nevoie de două ceşti de pătrunjel tocat mărunt, trei linguri suc de lămâie, un măr tocat mărunt, o ţelină (tulpină), două ceşti de castraveţi tocat mărunt, un praf de ghimbir (aproximativ un sfert de linguriţă), două ceşti de apă plată.

Cum îl prepari?

Tot ce trebuie să faci este să pui toate ingredientele de mai sus într-un blender şi să le mixezi până vei obţine un shake, cantitate necesară pentru a face două porţii. Din acest suc vei bea pe durata unei zile. În cazul în care îţi mai rămâne, aruncă-l şi prepară altul în ziua următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top