Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu mango, super-fructul care previne obezitatea

Cura de Slabire

Dieta cu mango, super-fructul care previne obezitatea

Iti place mango? Daca ai consumat doar ocazional acest fruct pana acum, e timpul sa faci o schimbare in viata ta, mai ales daca te lupti cu kilogramele in plus.

Mango este inamicul numarul 1 al grasimii si previne boli precum diabetul zaharat de tip 2 sau obezitatea. Acest fruct contine un antioxidant puternic numit inviginia gabonensis, o substanta care se lupta cu grasimea si face ca arderile sa fie mai rapide.

In plus, acest fruct reduce colesterolul rau din sange si revitalizeaza celulele. Este unul din fructele care hraneste cel mai bine pielea si tesuturile sale si lupta cu retentia de apa. De asemenea, este inamicul numarul unu al diabetului dintre toate fructele exotice, datorita fibrelor pe care le contine.

In ce consta dieta cu mango

Tot ce trebuie sa faci cand tii o cura cu mango este sa mananci… mango! Cura de slabire te ajuta sa dai jos pana la 6 kilograme in 14 zile. Toata hrana ta trebuie sa se bazeze pe acest super-fruct care arde grasimile cu o viteza de nebanuit. Poti consuma pana la 600 de grame de mango sub orice forma vrei.

De asemenea, in zilele cand simti ca vrei sa mananci si altceva si te-ai scarbit de mango, introdu pieptul de pui sau pestele la masa de seara. Mango face casa buna si cu orezul fiert sau cu pastele fainoase, insa nu trebuie sa exagerezi consumand prea multe spaghete sau macaroane (carbohidratii, bata-i vina!).

In zilele de sambata si duminica poti opta pentru un desert pe care sa il poti combina cu mango. O inghetata de vanilie cu bucati de mango sau un shake de banane si capsuni cu mango sunt cele mai delicioase idei pe care le poti pune in practica pentru a-ti indulci ziua.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top