Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu LAMAIE SI GHIMBIR

Stiri

Dieta cu LAMAIE SI GHIMBIR. Iti topeste grasimea de pe abdomen!

Te-ai gandit ca cele doua alimente reprezinta cea mai buna solutie contra kilogramelor in plus? Uite cum se tine corect dieta cu lamaie si ghimbir.

Este cunoscut faptul ca lamaia si ghimbirul reprezinta un amestec ideal pentru eliminarea toxinelor si accelerarea procesului de slabire. Mai mult, cei care sunt adeptii ceaiului stiu ca daca pun aceste doua ingrediente in el au la dispozitie un amestec eficient pentru a scapa de grasimea de pe abdomen.

Ghimbirul este o radacina folosita mai ales in bucataria internationala si se stie ca este un antiinflamator bun. Acesta ajuta foarte mult procesul de digestie si accelereaza metabolismul.

Un alt medicament natural este si lamaia, ajutand totodata si la pierderea in greutate. Citricul are un continut mare de vitamina C, este considerat un antioxidant natural si se stie ca lupta contra retentiei de apa din organism.

CITESTE SI: Dieta cu hrean! Slabeste si fii sanatoasa!

CITESTE SI: Dieta accesibila! Nu costa mult si – surpriza! – nu interzice DESERTUL!

Dieta cu lamaie si ghimbir este una dintre cele mai usoare, intrucat poate fi inclusa direct in alimentatia noastra. Iata variantele:

Ceai de lamaie si ghimbir.

Se realizeaza foarte usor: se pune o cana de apa la fiert, apoi cand incepe sa scoata bule se adauga o felie de ghimbir si se acopera vasul. Dupa cateva minute se adauga in ceai zeama de la o lamaie. Ceaiul se recomanda a fi consumat inainte de micul dejun.

Limonada cu ghimbir.

Reteta este la fel ca si in cazul unei limonade normale, doar ca nu se foloseste zahar pentru indulcire. Puneti in limonada o lingurita de ghimbir ras si, optional, cateva frunze de varza tocate (varza are si ea proprietati detoxifiante). La fel ca in cazul ceaiului, se consuma inainte de micul dejun.

Dressing pentru salata.

Se mixeaza la blender o radacina de ghimbir si zeama de la o lamaie, iar cu acest amestec se asezoneaza salata preferata.

Dieta cu lamaie si ghimbir – beneficii:

– ajuta la curatarea sangelui
– duce la intarirea sistemului imunitar
– imbunatateste aspectul tenului
– duce la o digestie mai buna

Ce zici, merita incercata dieta cu lamaie si ghimbir?

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top