Connect with us

Revistateo.ro

dieta cu inghetata

Stiri

DIETA CU ÎNGHEȚATĂ. Slăbești fără să tai desertul de pe listă!

Chiar dacă pare greu de crezut, dieta cu înghețată te ajută să dai jos până la 4 kilograme într-o săptămână. Iată ce trebuie să faci.

CITEȘTE ȘI: Câte ouă sunt necesare pentru ÎNGHEȚATA de CIREȘE

Pentru că este o dietă slab calorică, aceasta te va ajuta să dai scapi de kilogramele nedorite fără a renunța la diverse alimente. În plus, poți ieși cu prietenii în oraș la o înghețată, fără ca aceștia să mai comenteze că iar te-ai apucat de dietă.

Cu toate acestea, este important de ținut minte faptul că pentru a slăbi este necesar să ai un regim alimentar care să cuprindă 1300 de calorii pe zi, așa că vei avea nevoie de un calculator și un carnețel în care să-ți notezi ce ai mâncat și câte calorii a avut.

Cel mai bine este este să-ți faci propria înghețată (o rețetă delicioasă o găsești AICI) , iar așa vei cunoaște fiecare ingredient. În rest, ai grijă să citești etichetele produselor alimentare înainte de la cumpăra și consuma.

Totodată, încearcă să te axezi pe cât mai multe fructe și legume bogate în fibre, ce stimulează tranzitul și digestia și implicit scăderea în greutate.

Nu este recomandat să urmezi această dietă mai mult de șapte zile și ESTE INTERZISĂ DIABETICILOR.

Ce tip de înghețată poți să mănânci? În caz că nu ai timp să îți faci propria înghețată, atunci cauta în supermarket pe cea slab calorică. Ca idee generală, cele mai multe înghețate din magazine conțin între 100 și 350 calorii/100 grame.

Meniul pentru dieta cu înghețată:

– Mic dejun: acesta trebuie să fie cât mai variat, așa că poți alege dintre ceai sau cafea, cereale integrale cu lapte. O condiție: fără fructe!

– Prânz: pește, carne albă (aproximativ 50 grame proteine), salate, roșii, castraveți, ulei de măsline, fructe, legume, paste făinoase (50-70 de grame).

– Cină: la cină poți alege dintre cele enumerate pentru prânz, cu o singură condiție: dacă ai mâncat la prânz, nu ai voie să consumi același meniu și la cină (excepție fac salatele, fructele sau înghețata).

Pe lângă acestea, ai voie să te delectezi cu înghețată după fiecare masă, doar să nu exagerezi. Nu uita de calculul caloriilor.

ATENȚIE! ACEST ARTICOL ESTE SCRIS CU TITLU INFORMATIV ȘI SE RECOMANDĂ CONSULTUL UNUI SPECIALIST ÎNAINTE DE A ÎNCEPE ORICE DIETĂ.

Sursa foto huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top