Connect with us

Revistateo.ro

dieta cu cea verde

Stiri

Dieta cu ceai verde și lapte. Slăbești 2 kg pe zi!

Dieta cu ceai verde și lapte nu este o dietă obișnuită. Ea durează două zile, timp în care este recomandat să stai în casă.

CITEȘTE ȘI: DIETA CU ÎNGHEȚATĂ. Slăbești fără să tai desertul de pe listă!

Această metodă de slăbire se recomandă celor care vor să scape de excesul de apă din corp. Un lucru important de știut este faptul că aceasta se ține doar două zile în decurs de o lună. În plus, trebuie să discuți cu medicul tău înainte de a începe dieta cu ceai verde și lapte, căci nu este una pe care oricine o poate duce la bun sfârșit.

Pentru a ține dieta cu ceai verde și lapte vei avea nevoie de două linguri de ceai verde și 1,5 l de lapte degresat.

Pentru început, fierbe laptele și lasă-l la răcit până scade la temperatura de 70 de grade, după care adaugă frunzele de ceai. Lasă amestecul să stea 20 minute acoperit cu un capac, după care strecoară laptele.

Din lichidul obținut se bea câte o cană la două ore, pe durata unei zile. Între aceste „mese” poți consuma doar apă. Chiar dacă pare o dietă brutală, aceasta te va ajuta să scapi de senzația de foame. În plus, vei reuși să elimini o cantitate mare de toxine odată cu apa în exces din organism. În a doua zi, dieta cu ceai verde și lapte se ține la fel ca în ziua anterioară.

Această dietă nu poate fi ținută de cei care au intoleranță la lactoză, care suferă de afecțiuni ale rinichilor, pietre la bilă ori au tensiunea mică. Docmai din acest motiv este necesară vizita la un medic speacialist, care îți va spune dacă dieta este una potrivită pentru tine sau nu.

ATENȚIE! ACEST ARTICOL ESTE SCRIS CU TITLU INFORMATIV ȘI NU ÎNLOCUIEȘTE SFATUL UNUI SPECIALIST.

Sursa foto jp116816614.trustpass.alibaba.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top