Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu apa si lamaie pro si contra

Cura de Slabire

Dieta cu apa si lamaie: pro si contra

Dieta cu apa si lamaie presupune consumul a cat mai multa apa si a introducerii lamaii in preparatele culinare. Exista personaje celebre care au slabit consumand zilnic (numai) limonada, precum cantareata Beyonce, insa nutritionistii sustin ca evitarea grasimilor si a proteinelor si inlocuirea acestora cu apa este o alegere gresita.

Dieta cu apa si lamaie: ce trebuie sa stii

Corpul trebuie hidratat in permanenta. Hrana celulelor noastre este apa, insa anumite organe nu rezista doar cu apa. Asadar, principala critica in abordarea unei astfel de diete este eliminarea oricarei urme de proteine. Este indicat ca intr-o cura de slabire in care consumi multa limonada sa nu renunti la carne.

Daca ti-e teama ca o sa te ingrasi de la carnea de pui sau de porc, alege carnea de peste. Acizii grasi Omega 3 din peste contribuie la sanatatea inimii tale tinand la distanta afectiunile cardiovasculare. Daca te hranesti cum trebuie si consumi minimum 3 litri de apa pe zi, digestia ta se va accelera si vei reusi sa slabesti pana la 10 kilograme in doar 3 saptamani.

CITESTE SI: Dieta balerina. Scapa de un kilogram pe zi si transforma-ti corpul peste noapte

CITESTE SI: Dieta asiatica. Te scapa de 3 kilograme in numai 10 zile

In plus, consumand trei litri de apa pe zi pe parcursul curei de slabire vei preveni constipatia, iar pielea ta va fi ferita de uscare. Apa este buna si pentru prevenirea formarii celulitei, iar rinichii iti vor multumi in fiecare zi pentru ca te hidratezi.

Atunci cand ti-e pofta de ceva dulce, bea o limonada cu menta si indulcitori artificiali. Evita orice alt produs care contine zahar si carbohidrati deoarece tentatia sa consumi mancare nesanatoasa va fi si mai mare. Zaharul este cel mai abil manipulator al creierului.

Dieta cu apa nu este usor de urmat si asta pentru ca va trebui sa bei acest lichid esential vietii chiar si atunci cand nu ti-e sete. Stomacul va fi plin de apa si vei consuma mai putina mancare. Atentie! Sub nicio forma sa nu faci prostia de a renunta complet la celelalte alimente inlocuindu-le doar cu lamai si apa!

Cu timpul te vei simti obosita, iar stresul si durerile de cap frecvente din cauza lipsei nutrientilor esentiali din organismul tau pot degenera in afectiuni serioase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top