Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Descopera metoda revolutionara care te scapă de părul cărunt!

Descopera metoda revolutionara care te scapă de părul cărunt!

În ultimul program „Dr. Oz Show” a fost dezvăluit un adevărat succes la nivel mondial în lupta împotriva părului cărunt. S-a dovedit că mii de persoane din întreaga lume se lauda cu efectele acestui „tratament miraculos” împotriva încărunțirii părului. Cu toate acestea, puține persoane ce se luptă cu încărunțirea părului sunt conștiente de modul în care această soluție întinerește părul.

Dr. Lindsey (invitat în emisiunea Dr. Oz) a arătat că eficacitatea metodei constă în sinergia acțiunii celor 3 ingrediente naturale: „O doză mare de flavonoizi inhibă procesul încărunțirii părului, stimulând în același timp creșterea producției de pigment al părului – melanina. De asemenea, protejează părul împotriva îmbătrânirii în mod natural și în condiții de siguranță. Aceasta este una dintre soluțiile cele mai de încredere împotriva încărunțirii părului.

haigray3

Expertul a prezentat în fața camerei rezultatele cercetărilor sale: o medie de 35% din părul încărunțit este eliminat după 7 zile de utilizare. În 4 săptămâni, până la 86,7% din păr își recapătă culoarea naturală. Metoda nu conține stimulente, doar 100% ingrediente naturale: extract concentrat de afine, PABA și coenzima Q10.

Eficiență perfectă

Multe persoane ce se luptă cu încărunțirea nu erau sigure cu privire la eficiența acestei metode. Însă,  barbații și femeile care au încercat acest tratament și-au risipit toate îndoielile. Mai jos, opinia unuia dintre ei:

„După 14 zile, am fost surprins! Părul a devenit în mod semnificativ mai închis, mai des și mai strălucitor – acesta este un efect suplimentar al tratamentului. Părul meu arăta grozav, iar eu mă aflam la doar jumătate de drum… Următoarele 2 săptămâni mi-au înlăturat complet îndoielile. Nu mai am pîrul cărunt! În plus, soția mea este fericită că, din nou, am părul de culoare închisă și luxuriant, ca atunci când ne-am întâlnit.”

Click aici pentru a afla mai multe despre tratamentul împotriva încărunțirii

1 Comment

1 Comment

  1. Georgiana

    2016-03-03T09:58:20+02:00 at 2016-03-03T09:58:20+02:00

    Unde gasesc produsele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top