Connect with us

Revistateo.ro

Descifrează-l cu ajutorul mesajelor pe care ți le trimite

Cuplu

Descifrează-l cu ajutorul mesajelor pe care ți le trimite

Dacă ai fost destul de norocoasă să obții numărul de telefon al bărbatului care-ți place, iată câteva lucruri pe care le poți afla despre el cu această ocazie!

Majoritatea bărbaților nu sunt fani ai schimburilor de mesaje, așa că cel mai probabil nu își va petrece toată ziua stând la povești cu tine. Dacă observi că mesajele de la tine au fost citite, iar el nu ți-a răspuns, semnul este clar: nu te mai obosi să îi scrii, pentru că nu este atât de interesat de tine. Nu ar trebui să fie nevoie să îi trimiți tu 10 mesaje până când să primești un răspuns scurt de la el. Chiar dacă este mai timid, va găsi o modalitatea să îți răspundă dacă este într-adevăr interesat de tine.

Poți observa cu ușurință cât de bună este gramatica lui. Dacă ești genul de femeie care își dorește lângă ea un bărbat deștept, informat și calculat, s-ar putea să fii surpinsă dacă noua ta cucerire face niște greșeli elementare. Mesajele sunt cel mai bun indiciu.

CITEȘTE ȘI: MINCIUNI CARE VĂ DISTRUG RELAȚIA

Unii oameni au viețile extrem de ocupate, așa că nu intra în panică dacă nu îți răspunde imediat la mesaje. În orice caz, dacă îi ia doar câteva secunde să răspundă, indiferent de ce are de făcut, înseamnă că prețuiește cu adevărat ceea ce spui și este interesat de tine. Asta îți demonstrează că est eun om pe care te poți baza.

Dacă nu se deranjează să îți dea un răspuns rezonabil și este mai mult monosilabic, cred că este clar că nu prezinți interes. un bărbat care este atras de tine încearcă să mențină o conversație cât mai mult timp. Pe de altă parte, unii oameni se simt mai confortabil atunci când vorbesc prin mesaje deoarece nu trebuie să te privească în ochi. Nu ar trebui să te mire dacă aveți conversații lungi prin mesaje, iar față în față el este mai reținut. Asta poate însemna doar căeste timid.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top