Connect with us

Revistateo.ro

andreea balan

Inedit

Declaratie controversata facuta de Andreea Balan: „Copilul care moare de leucemie poarta greselile parintilor”. Fanii au atacat-o!

Andreea Balan a starnit discutii printre cei care o urmaresc pe Facebook cu o declaratie categorica, prin care spune ca daca un copil se imbolnaveste, e din cauza greselilor parintilor.

Dupa ce a scris pe Facebook ca viata este alcatuita din propriile noastre alegeri, Andreea Balan a fost contracarata de un fan care i-a spus: „Eee nu stiu daca asa se poate explica moartea unui copil de leucemie….”

Vedeta a dat un raspuns care i-a uimit pe toti cei care o urmaresc: „Copilul care moare de leucemie poarta greselile parintilor si boala reprezinta o pedeapsa pentru ei.
De aceea trebuie mereu sa facem bine oriunde, oricui pentru ca viata/karma ni se intoarce intr-un fel sau altul.”

Declaratia artistei a primit 62 de like-uri de la fani, dar sa starnit si discutii aprinse intre ei, unii spunand ca Andreea Balan are dreptate, pe cand altii au criticat parerea vedetei. Iata unele dintre replicile pe care Andreea Balan le-a primit de la fani: „nu sunt de acord cu tine aici….cand vei avea copii poate vei intelege mai bine….” sau „Exista oameni care fac constant rau si o duc foarte bine. Exista oameni care fac binele si au parte doar de nenorociri. Ideea in sine e ok sa incercam sa facem totul cat mai bine si corect dar sa ajungem sa fim convinsi ca viata actioneaza dupa „precum fapta si rasplata” e superficial”.

Declaratia initiala, de la care a pornit valul de comentarii a fost postata de Andreea Balan pe Facebook: „Suntem creatorii propriei vieti.
Suntem responsabili pentru tot ceea ce ni se intampla si culegem ceea ce sadim.
Viata e facuta din alegeri.
Alegeti sa fiti fericiti
O zi frumoasa va doresc!”

Sursa foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top