Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

De unde a pornit scandalul dintre Oana Zăvoranu și mama sa

După moartea lui Nicolae, Oana Zăvoranu avea să realizeze că trăia un coșmar. În anul 2000, mama vedetei a pus-o să semneze la notar că îi cedează ei toată averea moștenită de la tată. Extrem de naivă în acea perioadă, vedeta s-a conformat planurilor mamei sale și avea să se trezească în timp când a descoperit că deși are o avere imensă nu se poate bucura de bani, fiind nevoită să apeleze mereu la mama sa.

CITESTE AICI: IATA CE MESAJ I-A TRANSMIS MARIOARA OANEI ZAVORANU PE PATUL DE MOARTE

CITESTE AICI: ADEVARATA CAUZA A MORTII MARIOAREI ZAVORANU

Printre vorbele grele pe care Oana Zăvoranu i le-a adresat mamei sale se numără inclusiv blestemele de moarte („îmi doresc să te găsesc moartă într-un tomberon”). În anul 2006, Oana se căsătorește cu Pepe și își dă mama în judecată pentru a se cere anularea actului semnat în 2000.

CITESTE SI: PRIMA REACTIE A OANEI ZAVORANU

Cele două s-au certat pe la toate canalele de televiziune, iar în aprilie 2011 urma să aibă loc marea împăcare dintre acestea. În 2011, Oana Zăvoranu renunță la proces și pare să îngroape securea războiului. La vremea respectivă, Oana susținea că între ele două „nu există iubire pe bani”.

Marioara Zavoranu avea să înceapă din nou scandalul după împăcarea celor două, susținând la tv că a crescut la sânul ei „o viperă”. În decembrie 2012, Oana ajunge la spital în stare gravă după ce a încercat să își ia viața. Cele două s-au reîmpăcat până în urmă cu trei luni, când Oana i-a solicitat o sumă de bani mamei sale pentru o operație și aceasta a refuzat-o. Cele două erau certate când Marioara Zăvoranu a decedat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top