Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Camelia Pătrășcanu Iulie 2018

Urania

De LUNI Surprizele pentru 5 zodii – Camelia Pătrășcanu Horoscopul săptămânii

Berbecii pot avea un început de săptămână foarte tensionat. Sunt mai ușor de iritat în relațiile personale. Vor să-și impună punctul de vedere. Au senzația că lucrurile nu merg sau sunt blocate. De aceea, relațiile sunt mai blocate. Marți și miercuri sunt mai practici. Foarte multă comunicare joi și vineri, asta înseamnă că lucrurile se pot rezolva. Atenție la familie în weekend.

Taurii au foarte multe lucruri de reparat și corectat. Și depind și niște acte pentru a face aceste corecții, fie că așteaptă niște aprobări sau niște semnături, fie că au nevoie de acceptul unor persoane. E posibil să solicite și un specialist acolo unde problemele sunt mai încâlcite.

Gemenii vor avea o săptămână care le dă o mare dorință de libertate, de a se întâlni cu diverse persoane să se simtă bine. Trebuie să fie atenți la excesele pe care le fac în plan social, dacă dau credit unor persoane care nu merită, dacă ei chiar fac promisiuni neacoperite. Vor plăti dacă spun neadevăruri.

Racii au o săptămână de autoritate și trebuie să se impună în relațiile cele mai importante pentru ei, fie în familie sau în relația cu autoritățile. Cu șefii au tendința de a pune piciorul în prag și au tendința de a spune că nu mai fac parte din joc dacă lucrurile nu decurg așa cum își doresc, sigur în numele unor principii de colaborare pe care le-au stabilit.

Leii depind și ei la locul de muncă de niște acte. Sunt de evitat cerurile, de a nu supăra pe nimeni pentru că riscă să se rostogoloească un bulgăre mult mai mare decât pare la prima vedere.

Continuarea o puteți asculta în video-ul de mai .

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Află ce îți pregătesc astrele în această săptămână.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

BERBEC. Pentru unii este vitală încheierea unui ciclul al învăţării, pentru alţii reluarea şi finalizarea, lucrurile vin într-o cascadă de fapte şi de nevoi care se împletesc armonic, iar berbecii au energia necesară să le rezolve într-o manieră proprie. CITESTE MAI DEPARTE AICI.

TAUR. Faţă de ceea ce a fost este bine, aşa am putea sintetiza evoluţia nativilor Taur în săptămâna care vine, sensibilitatea funcţionează la maximum într-o simbioză perfectă cu pragmatismul lor, mai ales când se pune problema financiară. CITESTE MAI DEPARTE AICI.

GEMENI. Creativitatea debordantă de care vorbeam şi săptămâna trecută, continuă să le aducă beneficii sub formă financiară, apreciere şi recunoaştere ceea ce le dă acel grad de stabilitate după care aleargă ei de multă vreme. CITESTE MAI DEPARTE AICI.

RAC. Dezinhibiţii şi speranţe. Scapă de spectrul Lunii Negre, nu vor mai avea reţineri să spună ce gândesc şi astfel par să-şi găsească, în sfârşit liniştea şi echilibrul. Viaţa li se pare mai frumoasă şi că merită trăită, iar femeile vor fi cele cu iniţiativa săptămâna aceasta. CITESTE MAI DEPARTE AICI.

LEU. Pentru aceşti nativi vitală în săptămâna care urmează este comunicarea. Atmosfera se relaxează chiar dacă se mai păstrează unele accente dramatice în sectoarele bani, iubire şi studiu. În general, lucrurile merg din ce în ce mai bine şi pentru ei mai ales dacă se pune problema comunicării, a conceperii unor drafturi pentru agreementuri, varii contracte, înţelegeri etc. Începe ruleta norocului. CITESTE MAI DEPARTE AICI.

FECIOARĂ. Dacă până acum la aceşti nativi era totuşi mai detensionată atmosfera, iată că săptămâna debutează furtunos, mai ales pentru femei care trebuie să fie atente mai ales la viaţa de cuplu sau la iubire. CITESTE MAI DEPARTE AICI.

BALANȚĂ. Iată că şi aceşti nativi îşi revin încet, încet, nu înseamnă că au scăpat de probleme. Totuşi, tabloul săptămânii este încă în nuanţe pământii, sunt probleme care nu dispar de azi pe mâine, sunt lucruri şi atitudini la care nu pot renunţa deodată, obişnuiţe pe care foarte greu le dai deoparte, dar dacă nu îneţelg că această curăţenie interioară este necesară, vor rămâne blocaţi încă mult timp de acum încolo. CITESTE MAI DEPARTE AICI.

SCORPION. Până şi puţinii prieteni pe care îi au, şi pe aceia îi resping! Sau este posibil să piardă un prieten la care au ţinut foarte mult ceea ce îi va da peste cap. Oricum, vor avea o săptămână mixată cu bine şi cu rău asemenea multor altor semne din zodiacale. CITESTE MAI DEPARTE AICI.

SĂGETĂTOR. Iată nativii care ştiu foarte bine ce vor chiar dacă au avut câţiva ani apocaliptici. Pragmatici, puţin vorbăreţi şi atenţi la fiecare mişcare financiară din zonă, au grijă să-şi găsească cel puţin o poziţie bună dacă nu chiar un cuibuşor din care să dirigue, e drept, din umbră, tot ce înseamnă informaţie. Cu toate acestea acolo unde au greşit, vor plăti cu vârf şi îndesat. CITESTE MAI DEPARTE AICI.

CAPRICORN. Se acutizezează o serie de lucruri cum ar fi drumurile lungi pe care vor trebui să le facă în regim de urgenţă, aşa că atenţie la volan, se pot confrunta cu probleme legate de un proces pe care îl considerau floare la ureche, comunicarea le va da bătăi de cap ca de altfel şi revenirea unor probleme de sănătate mai vechi care se vor dovedi chinuitoare. ​CITESTE MAI DEPARTE AICI.

VĂRSĂTOR. Problemele acestor nativi par să ţină de drumuri sau de studii, de o serie de simptome care anunţă neglijarea anumitor boli şi cronicizarea acestora şi, culmea, ingeniozitatea, ca şi cum ei, care sunt maeştii ai Progresului s-au pierdut în labirintul minţii lor. CITESTE MAI DEPARTE AICI.

PEȘTI. Ca şi în săptămânile care au trecut, şi acum forţa creatoare este cea care le deschide drumul şi le girează reuşitele. Sensibilitatea lor este direct proporţională cu pasiunea, în schimb, trebuie împinşi de la spate uneori căci altfel riscă să devină o povară prin indolenţă şi nu există pericol mai mare decât lenea nativă. CITESTE MAI DEPARTE AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Urania

To Top