Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

De doi ani vorbea cu un barbat pe un site de matrimoniale. Cand l-a intalnit A FOST SOCATA!

Povestea Deliei este un adevarat roman de dragoste. Ramasa singura dupa o relatie care i-a adus numai necazuri, aceasta si-a facut un cont pe un site de socializare.

Din august 2013, Delia vorbea zi de zi cu un barbat din Capitala. El s-a prezentat Ionut. Pozele acestuia de pe un cunoscut site de matrimoniale pareau a fi reale, Delia avand incredere deplina ca vorbeste cu o persoana care chiar exista.

„Am facut si schimb de numere de telefon, ma suna in fiecare seara dupa ce ieseam de la munca. Parea foarte preocupat de tot ce mi se intampla si am prins drag de el. Eu sunt din Sibiu si in acesti doi ani nu a fost posibil sa ne vedem niciodata, pana in toamna acestui an.

Cand l-am intalnit nu mai stiam ce sa fac. Eram atat de socata incat mi-a venit sa strig sa plece din fata mea. Evident ca avea un cont fals, dar ceea ce m-a surprins si mai tare a fost ca Ionut era de fapt Vlad. Vlad este fostul meu sot, cel din cauza caruia trebuia sa imi schimb domiciliul.

Omul care ma insela la fiecare ocazie si avea pretentia sa ma supar. Barbatul din cauza caruia am plans in fiecare noapte pentru ca lipsea de acasa.

CITESTE SI: Scrisoarea EMOTIONANTA a unei gravide catre viitorul ei copil: „SUNTEM NOI DOI IMPOTRIVA LUMII!”

CITESTE SI: Scrisoarea EMOTIONANTA a unei mame catre fiica ei: „Cand voi fi batrana, vreau sa stii UN SINGUR LUCRU”

L-am intrebat de ce m-a cautat pe Internet dandu-se drept o alta persoana. Mi-a spus ca era singura modalitate in care putea sa ma aiba din nou aproape si ca nu regreta nicio secunda asta.

In clipa aia am plecat acasa si am sunat o prietena pentru a-i cere parerea. Prietena mea cea mai buna mi-a spus ca daca in acesti doi ani si-a dorit sa fie din nou alaturi de mine, dar sub alta identitate, este semn ca ma iubeste, in ciuda faptului ca m-a inselat in trecut.

Ce ar trebui sa fac? Voi ce ma sfatuiti? Ar trebui sa il iert? Cum trebuie sa interpretez faptul ca s-a dat drept altcineva pe matrimoniale? Nu stiu ce sa fac”, ne scrie Delia.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. EllE

    2015-11-11T22:57:01+02:00 at 2015-11-11T22:57:01+02:00

    Suna putin a sociopat…:-|

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top