Connect with us

Revistateo.ro

De ce trebuie sa bem lapte iarna

Stiri

De ce trebuie sa bem lapte iarna

Laptele este recomandata sa fie consumat mai ales atunci cand se schimba vremea. Toamna si iarna corpul nostru este supus nu numai unor schimbari bruste de temperatura ci si unor infectii si virusi care ne slabesc sistemul imunitar. Produsele din lactate sunt insa la datorie!

Lactatele sunt bogate in calciu, fapt pentru care trebuie consumate mai ales iarna. Sa bei lapte iarna inseamna sa ai oase puternice si rezistente la frig. In plus, laptele mai contine si alte minerale si vitamine mai ales sub forma de branzeturi sau alte produse. Lactatele combinate cu legume sau fructe iti intaresc imunitatea si te hranesc cum niciun aliment nu o face mai bine.

CITESTE SI: LAPTELE MATERN, MEDICAMENT PENTRU CREIERUL BEBELUSULUI

Laptele da energie organismului tau. Pe vremea mohorata de afara, pe lapovita si ninsoare, se instaleaza rapid oboseala si lipsa de chef. Starea de oboseala continua te predispune la obezitate si probleme ale inimii, lipsa de energie aduce cu sine risc de diabet si alte afectiuni periculoase. Produsele din lapte au tocmai menirea de a-ti conferi energia de care duci lipsa in anotimpul rece.

Laptele alunga astenia de toamna si de iarna. Nutrientii din calciu, urda, cascaval sau branza combat melancolia si depresia. O paine cu unt sau un pahar cu lapte si o felie cu dulceata sau gem de prune de la bunica iti fac ziua mai buna si iarna mai delicioasa, cu toate capriciile ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top